През 2016 г. Стрелците ги очакват сериозни промени в съдбата, които не само ще преобърнат живота им, но и ще нарушат обичайния за Стрелците ход на събитията. Според хороскопа за 2016 г. за Стрелец, всичко ще се случва толкова бързо, че дори да искате да по влияете или да разберете какво се случва, ще се окаже почти невъзможно. Но вие не трябва да се страхувате от предстоящите промени, важното е да останете на висота. Необходимо е да бъдете съсредоточени, внимателни и да се вслушвате във вътрешния си глас.

Тези от Стрелците, които всъщност не искат много да препускат из Европа, не трябва да разчитат на главозамайващ успех. Съдбата ще предостави шанс на Стрелците, но ако не успеете или не искате да се възползвате от него, то тя ще го даде на този, който заслужава. И вие сами ще си бъдете виновни за това. Ето защо, хороскопът за 2016 г. за. Стрелец ще зависи изцяло от вашите възгледи за живота, а също така и от това какви методи използвате, за да получите желаното.

Ние не казваме, че всички промени ще ви се дадат лесно, възможно е в някои ситуации да ви се наложи да стъпите върху собственото си гърло, да промените навиците си и да се разделите със старите си приятели. Постарайте се през тази година да живеете с всички в мир и любов, за да може в края на годината да не стоите на опашката от недоволни хора. Дори и да сте взели решение с някого да се разделите, направете го с добро, а не с грандиозен скандал.

Стрелците ще започнат да обмислят нови проекти в началото на есента, но те няма да ги изложат на обществено внимание до момента, когато внимателно ще претеглят всички "за" и "против". И в същото време, представителите на този знак от Зодиака, ще бъдат обременени с някои социални отговорности. На тях много ще им се иска да захвърлят всичко, за да се заемат с работата си, но няма да го направят, за да не подведат хората, които уважават. Те не искат да минат за ненадеждни и безотговорни хора. По своя характер Стрелците са обществено зависими хора, те много държат на мнението на другите за собствената си персона. Според хороскопа за Стрелец за 2016 г., септември и октомври ще бъдат наситени на събития, много и различни хора ще искат да общуват със Стрелец и да обсъждат различни въпроси.

Мъжът Стрелец

Хороскопът за 2016 г. за мъжа Стрелец предвижда нови възможности, така че ще бъде добре да приготвите две стрели и най-малко единият от двата заека непременно ще бъде ваш. Мъжът Стрелец умее да бъде толкова убедителен, че непременно да спечели последователи, също така той не е лош търговец. Хороскопът за 2016 г. обещава на мъжете Стрелци голям късмет през втората половина на годината. Пред вас не е само една година, а може да се каже, че са цели две, през които ще можете да осъществите всичките си големи планов, и да надминете всички предишни успехи и постижения.

Жената Стрелец

Ако обичате работата си и не я считате за скучна, то хороскопът за 2016 г. за жените Стрелец, предвещава промени в професионалната сфера, Натрупалите се проблеми и постъпилите допълнителни предложения няма да ви оставят дъх да си поемете. Ще се наложи доста да тичате. Ако се заемете с решаването на проблемите с ентусиазъм, ще можете да спечелите добри пари. Първите 6 месеца са най-подходящи за осъществяване на вашите мечти.