През 2016 г. Телците ги чакат промени, които ще бъдат свързани с техни предишни действия. Вие ще станете по-оптимистични и жизнерадостни. През тази година на Телци им предстои трудния път към самоусъвършенстването. Ще се въртите като хамстер в колело. Вашите близки, приятели, колеги и роднини ще очакват от вас през 2016 г. прекалено много. За да укрепите позициите си по всички фронтове, ще ви се наложи доста да се потрудите, но след това ще можете да разчитате на морално и материално благосъстояние. При Телците журналисти, мениджъри и посредници има шанс да разширят своята сфера на действие. Служебни командировки и пътувания в чужбина ще бъдат много полезни.

През 2016 г. Телците ги очакват много влиятелни запознанства. Много е вероятно някой високопоставен роднина да си спомни за вас. Между другото, вие сами трябва да се стремите да бъдете близо до него и в случай на необходимост да не се притеснявате да потърсите неговата помощ. Вашата бизнес репутация ще се увеличи значително, високо ще бъдат оценени вашите умения и способности, за Телците ръководители ще се появи възможност за израстване в кариерата. Последното тримесечие на годината обещава доста работа. Опитайте се с всичките си сили да я свършите, тъй като за свършената работа ще има достойно възнаграждение. До края на годината може да има значително увеличение на заплатата. Но през първите месеци на годината ще трябва да положите значителни усилия, за да из платите дълговете, които сте натрупали през предходните години.

Краят на 2016 г. ще бъде благоприятен - ще настъпи стабилност и ще се появят прекрасни перспективи за бъдещето. Вкъщи позициите ви ще се укрепят. Опитайте се да отделяте колкото се може повече време, внимание, обич, загриженост и доброта към семейството си. Ако проявите пестеливост, любимите ви хора ще бъдат приятно изненадани и щастливи. От тяхна страна ще получите много добро отношение и такава награда ще ви зареди за дълго време с оптимизъм и радост.Годината за вас се очаква да бъде доста бурна - в работата ще изискват от вас пълно себеотдаване, в къщи ще жадуват за внимание и любов, а на любовния фронт - непрекъснати битки. Така че, няма да ви навреди ако се запасите с желязна издръжливост и търпение. .

Мъжът Телец

Мъжете Телци често са скромни и добри, и имат меки черти на характера. Но не бива да считате това за недостатък на темперамента и не се опитвайте да размаквате червен парцал пред бика". Тях много трудно може да ги извадите от равновесие, но ако успеете да постигнете това, то тогава бъдете много внимателни - не се знае какво може да последва и да се случи.

Телец се управлява от втори дом на хороскопа, който често се нарича дом на парите. Телците са доста материалистични, често правят планове, които носят пари, но те съвсем не приличат на властолюбивите Козирози. Телците живеят в настоящето, но все пак високо ценят комфорта. Обикновено техните домове са оборудвани с най-съвременната битова техника, облекчаваща живота им и живота на близките им.

Венера, планетата на Телец, макар и по-малко късметлийска от Юпитер, е добър приятел на Телец. Тя носи успех и щастие, но също така му придава по-привлекателен вид за приятелите и любовниците им, придава им особен чар, който е в състояние да привлече целия свят към дома му. Като цяло Мъжете Телци са личности доста уравновесени, но не се опитвайте да ги изместите от пътя им, в противен случай рискувате да разберете какви могат да бъдат тъжните последици.

Жените Телци

Жените Телци сами си избират партньор и само с него могат да бъдат истински искрени и да проявят цялата дълбочина на чувствата си. И няма никакъв смисъл да я съблазнявате, обожавате, преследвате или насилвате. Колкото и да се стараете - все едно, тя ще бъде непристъпна и хладна, пренебрежителна и опърничава. ЖенатаТелец е много взискателна и капризна, не всеки може да привикне към нейния страстен и неуравновесен характер. За да общувате с нея, ще ви е необходимо много търпение. Жената Телец е полигамна, тя може да има едновременно няколко мъже,и да им остане вярна. На нея са й нужни няколко партньори, при това тя доста силно се държи за всеки. Тя обича да дразни мъжете, които сексуално не са й интересни. На този, когото избере сама, тя ще осигури голямо разнообразие от чувствени удоволствия, но само при условие, че партньорът й няма да я контролира.

Тя счита тялото си за ценен инструмент, който е предназначен само за виртуози. Жената Телец е любител на дългия секс, тя се наслаждава на отделните фази в атмосферата на пълна разкрепостеност. Примитивният секс не е за нея.