Наградите за благородство Charity Awards вече станаха традиционно събитие, което отличава благотворителни кампании, популярни личности, фондации и медийни инициативи с принос за обществото. Тазгодишната церемония се проведе на 9 май в Кемпински хотел Зографски, където бяха раздадени 22 награди.
 
Собственикът на комплекс World Class Spa & Fitness - г-н Камен Попов, получи приз в категория "Самостоятелни инициативи", който му бе връчен от маркетинг директорът на комплекса - Виолета Драганова. World Class Fitness and SPA бяха отличени за две кампании - за социално слаби деца абитуриенти и за деца, болни от аутизъм. 
 
 
Ана Дамянова, майката на болната от церебрална парализа Снежанка, получи приз за осъществения концерт в зала 1 на НДК за други тежко болни деца.
 
За цялостна благотворителна дейност бе наградена Мика Стоичкова. Тя обясни, че докато е учила в Испания, е било нещо съвсем нормално да помагат на нуждаещи се деца и така от малка е развила чувство за благородство. Силните емоции преляха в Мика, която се просълзи на сцената.
 
В различните категории награди бяха връчени и от три бизнес-дами и носителки на титлата Мисис България, които усилено се занимават с благотворителна дейност – Галина Недялкова, Малина Димитрова и Йордана Димитрова.
 
Мисис България Малина Димитрова спечели едномесечен абонамент от спа и фитнес център World Class, а майката на болната Снежанка се трогна от жеста на гостите, които й преотстъпиха своите награди. Така двете със Снежанка ще могат да посетят спа и фитнес World Class, където е единственото място в София с минерализиран топъл басейн, много подходящ за рехабилитация и възстановяване.
 
 
Годишните награди за благородство се проведоха в помощ на две деца, болни от церебрална парализа - двегодишният Божидар и 13-годишната Снежанка, както и за деца, страдащи от аутизъм.
 
Събраните 1790 лв. на сцената бяха разпределени между майката на Снежанка, вуйчото на Божидар и World Class Fitness and SPA, които помагат на аутисти.
 
World Class, от своя страна, разделя сумата и я предоставя на малкия Пепи, който страда от аутизъм, и г-жа Владислава Цолова, която представлява фондация "Стъпка за невидимите деца на България".
 
Charity Awards тази година бе в помощ на деца с церебрална парализа и аутизъм. 22-мата призьори бяха определени чрез едномесечно публично гласуване във Фейсбук, както и по предложения на журналисти.