Една от най-обичаните американски рок банди на всички времена – Aerosmith идва в България! Първият си концерт у нас момчетата ще изнесат на 17 май 2014 г. от 20ч. на стадион „Локомотив” в София.
 
Рок величията ще пристигнат у нас в оригиналния си състав Стивън Тайлър (вокали), Джо Пери (китара), Брад Уитфорд (китара), Том Хамилтън (бас) и Джоуи Крамър (барабани), като концертът е част от световното турне на бандата Global Warming.
 
Благодарение на организаторите от Sofia Music Enterprises, почитателите на бандата ще се насладят както на най-великите им хитове, така и на песни от последния албум на групата, носещ името Music From Another Dimension. Той е първият студиен проект на бандата от 11 години.
 
Продажбата на билети започва на 27 ноември на цени от 70 до 150 лв в билетния център на НДК, касата на Арена Армеец” и на ticketpro.bg. 
 
Първите 500 закупени ще бъдат с 10% отстъпка!
 
Групата Aerosmith е основана през 1970 г. в Масачузетс, САЩ и през годините става групата с най-големи продажби в историята на американския рокендрол с албуми в тираж над 150 милиона копия по целия свят. Рок бандата държи рекорда за най-много златни и мултиплатинени албуми за американска група.
 
Екипът на Dama.bg знаем, че много дами са влюбени във вечните хитове на рок легендите и че почти няма жена, която да не е проронила сълза, докато слуша I Don't Wanna Miss a Thing от касовия хит "Армагедон". 

Споделете тази статия, за да могат вашите приятели да бъдат сред първите 500 закупили билет за концерта. В компанията на любимите си хора ще направите преживяването още по-незабравимо!