Всички познаваме дълбоките сини очи на родната ни мис за тази година – Нанси и дивия чар, с който тя спечели сърцата ни. На 28 септември тя и още 126 красавици се явиха на конкурса за красота “Мис Свят 2013”,който тази година се проведе в Бали. 
 

Участничките в конкурса кацнаха в Бали почти месец преди големия финал. Те запълваха времето си с благотворителни дейности, усърдна работа във фитнеса, дефилета, но също така и часове в козметичните салони, където да се грижат за красотата си. 



Ще ви разочароваме, че нашето момиче не беше сред 12-те финалистки, но за нас, тя е победителката! Мис Свят за 2013г. стана Меган Янг или с други думи Мис Филипини. Не можем да отречем изключителната красота на брюнетката и да признаем, че победата й е оправдана. Подгласнички на Мис Филипини са Мис Франция и Мис Гана.


Веднага щом чу, че малкото й момиченце е обявено за най-красивата жена на света, майката на Меган не успя да удържи емоциите си и се разплака, от щастие разбира се.





Меган спечели журито с чаровната си усмивка и с таланта си да пее, който миската демонстрира, изпълнявайки песен на Адел. Изпълнението на Меган Янг - новата Мис свят 2013, можете да чуете тук: 


Видеото, с което Мис Филипини се представи на конкурса, можете да видите тук: