Следващото издание на любимия ни литературен формат "Пощенска кутия за приказки" ще бъде двойно по-палаво от обикновено. Този път авторските "мръсни" разкази ще бъдат четени в две поредни вечери, на 5-ти и 6-ти февруари, на арената на клуб Carrusel.

Ето и малко повече "притеснителни" подробности:

Първата късната емисия от "Мръсни приказки" ще се състои на 5-ти февруари (петък), с начален час 21:00. Веднага след края й започва парти вечерта в Carrusel със специалния гост от Берлин - DJ STEREO EXPRESS.

Вход за "Кутията": 10 лв. Входът за партито е 20 лева с включена една напитка, но за гостите на Пощенска кутия за приказки той ще е 10 лева.

На 6ти февруари (събота) от 21ч. ще имате възможност да изпитате двоен срам както от историите само за пълнолетни, които Пощенска кутия за мръсни приказки ви е подготвила, така и от неподражаемото Shame Songs Party, което ще ви забавлява веднага след четенето! The Shame crew отново са се подготвили със сет от всички онези песни, които тайно харесваме, но никога не бихме пуснали пред приятелите си! Вход 20 лв.

Още подробности за "мръсния уикенд" можете да научите тук.

Билети можете да закупите от мрежата на ticketportal.bg

Ако имате срамен литературен талант, който искате да споделите с почитателите на "Мръсните приказки", Гери Турийска очаква вашите текстове до 31 януари, на имейл [email protected]