Родителите са най-важните учители на децата си и ние знаем, че всеки от нас полага огромни усилия да бъде най-добрия такъв. Знаем и колко е трудно понякога - да обичаме безрезервно, да слушаме и разбираме, да се интересуваме от приказки, да готвим здравословно, да знаем как да обезопасим къщата и винаги да поставяме себе си на последно място.
И не само - вярваме, че за да бъдеш добър в родителството, е необходимо непрестанно да трупаш нови знания, да се развиваш и да черпиш от опита на другите. Затова целта на “Академия за родители” е да даде на всяко семейство възможност да получи уменията и знанията, които са му необходими за да отгледа по-лесно децата си. Или да обогати натрупаните вече такива - никога не е късно да научиш нещо ново.

Всяко семейство има право да получи качествена и обективна информация по темите, които са най-важни за детското развите - здраве, възпитание и образование. Ще имате възможност да научите повече за адаптацията на детето в детската градина, как да се справяме с детските кризи, как се променят отношенията между родителите след появата на дете, как да комуникираме с децата и да поставяме правила и по още много теми, от утвърдени специалисти, да се запознаете с над 60 организации, както и да получите консултация или индивдуален съвет.

Нашите партньори са подготвили работилници за всички малки и пораснали деца - можете да играете заедно, да пробвате различни развиващи дейности и да превърнете уикенда в едно чудесно семейно преживяване.

Събитието, лекциите и работилничките са напълно безплатни, необходима е само регистрация.

Цялата програма можете да видите тук.

Подготвили сме много интересни занимания и очакваме да видим много усмивки по лицата на малки и големи! Ще ви очакваме на 27-28 февруари, от 10:00 часа в Bulgaria Mall.