Чували сме, че любовта на мъжа минава през стомаха, а какво ще кажете и за през носа? Пролетният полъх разпръсва аромата ви на стъпки от вас и кара всеки мъж да се обърне. А какво се случва, когато достигащият до всички аромат не съвпада с този на парфюма ви? – Проблем.
Ето защо тази статия е за вас, разберете как да задържите мириса на парфюма по тялото си през целия ден с няколко малки трика.
 
Колко ще поостане по кожата ви парфюма зависи от няколко фактора, между които са настроението, степента на потене и хидратацията на кожата. Но колкото и да са на брой факторите, ти можеш да ги победиш. Знаеш ли защо? Защото си жена. Следвай съветите ни.

1. Погали ли ви слънцето, докато се събуждате, това е знак, че първа стъпка трябва да влезе в употреба. Вземете душ с ароматизиран гел, който да остави следа по кожата ви. Подсушите ли се, то е ред на хидратиращият лосион за тяло, желателно е да е със същия аромат и най-накрая идва ред на парфюма. И не забравяйте: под китките, зад ушите и от двете страни на шията!



2. Щом стигнахте до стъпка две, то вече ухаете невероятно, поздравления и ние го усещаме! За щастие, почти всички марки парфюми предлагат своите аромати в три продукта: душ-гел, лосион за тяло и парфюм. Ако любимият ви парфюм няма своите другарчета, то не се тревожете, но в никакъв случай не ги забравяйте!



3. За да задържите аромата на парфюма по себе си за по-дълго, то допълнителният съвет, който ще ви дадем, ще кръстим „във въздуха“. Пръснете малко парфюм във въздуха около вас, така че косата и дрехите ви да придобият аромата му, без да бъдат увредени от компонентите на парфюма.



4. Последният ни съвет е винаги да носите си в чантата си тоалетна вода или малък вариант на парфюма си, с който да освежавате кожата си през определен период от време. Дори и да пропуснете предните ни три съвета, то ви гарантираме, че четвъртият ще ви донесе невероятния траен аромат, за който си мечтаете. Постарайте се малкият освежител да е със същия аромат като парфюма ви. Знаем колко трудно се намира такъв парфюм, но нищо хубаво не е лесно. До скоро!