Анджелина Джоли е с влошено здраве след превантивната операция в началото на тази година, твърди известен таблоид. Операцията е неуспешна заради "фатален дефект", а появяването й на Оскарите - е лебедовата й песен.

 

Анджелина Джоли си отива, здравето й е влошено след двойната мастектомия, гръмна "Дейли мейл". Операцията преди няколко месеца е неуспешна заради "фатален дефект". На това се дължи и уморения й вид, както и прекалено слабата фигура.

Актрисата се появи на Оскарите в компанията на съпруга си Брад Пит. Появата й обаче е само рекламен трик и един вид лебедовата й песен, произнесе присъдата си "Дейл имейл".

Стряскащите предсказания на пресата шокираха не само Холивуд, но и феновете на звездата. Почитателите й по цял свят палят свещи и се молят всичко това да се окаже далеч от истината.

Нека припомним, че още преди седмица американският таблоид "Ок" шокира света с гръмкото си заглавие: "Трагични новини за здравето на Анджелина Джоли". Американският таблоид не уточни какви са причините за здравословните й проблеми. 

След превантивната операция, при която бяха отстранени и двете й гърди заради риск от рак на гърдата, жълтата преса не спря да пише за здравето й. В много от случаите фактите са украсени до такава степен, че се размиват с действителността.

Екипът на Dama.bg все пак се надява поредната шокираща новина на жълтата преса да се окаже грозен слух и красивата актриса да е в добро здраве.