Звездите често се появяват пред обективите разголени или направо полуголи. В повечето случаи това е просто поредната сензация. Ние от екипа на Dama.bg обаче открихме, че знаменитостите просто не обичат да носят бельо.
 
Първият заподозрян е страстният Джони Деп. Той сам разкри как веднъж закъснявал за представление на сина му в училище, когато панталона му се е скъсал. "Закъснявах, както обикновено и докато проверявах дали портфейлът и документите ми са в задния джоб, установих, че панталонът ми е сцепен и има огромна дупка - а не носех бельо. Веднага потърсих тиксо, залепих го и отидох навреме" разказа Деп. Ние, дамите, нямаме нищо против да видим голото дупе на Джони, но така и не разбрахме защо просто не е сменил панталона.
 

 
В доста по-скандална ситуация се оказа Ан Хатауей. Тя бе заснета да слиза от автомобила си в рокля с доста дълбока цепка. Проблемът възникна, когато папараците са я заснели, че тя не носи бельо. Те не просто са заснели липсата на бельо, а са успели да заснемат и голяма част от Ан. На практика тя разкри всичко от себе си. Разстроена, Ан обвини папараците, че не са проявили човечност, като са публикували тези снимки. Ние съветваме Ан следващия път просто да си сложи гащички.
 
 
В подобен неприятен инцидент попадна и Ева Лонгория. Тази година на фестивала в Кан тя носеше дълга рокля с дълбока цепка, която толкова се притесняваше да не изцапа, че когато я надигна, всички разбраха, че и тя не е почитателка на бельото. За разлика от колешката си Ан, Лонгория поне не обвини папараците, че са си свършили работата.
 
 
Не знаем, защо знаменитостите не обичат носенето на бельо. А може би те не обичат носенето на дрехи като цяло. Все пак, ако не искате целият свят да вижда срамните ви части, обуйте си поне гащички.