С настъпването на август много от вас по един или друг начин ще се окажат в центъра на важни събития, които определено ще дадат значителен тласък на кариерата ви. Израстването ви до средата на август ще стане факт, а след средата на месеца ще започнете да събирате първите плодове от месеците, наситени на усилен труд и лишения.

До 16-и август не правете компромис със собствените си разбирания и принципи, защото рискувате да се отклоните от пътя, който сте избрали да следвате. Ще разполагате с отлични възможности да установите по-близки отношения с приятел, колега или влиятелна особа, които по някакъв начин са имали пряко влияние в живота ви до момента. 

През втората половина на месеца стоицизмът и работливостта ви ще дадат желаните от вас резултати – ще бъдете възнаградени. Успешни ще бъдат всички осъществени от вас пътувания както в страната, така и зад граница. Дипломатичността ще допринесе за отлични резултати при подписването на значими за вас договори – осланяйте се спокойно на нея. В любовта ще разчитате на подкрепа и на адекватни съвети, които могат да ви помогнат да откриете по-лесен изход от ситуации, в които се чувствате не на място.