Изпълнен с предизвикателства и изпитания ще бъде настъпващият месец за вас. Добре е да определите точно какво целите, но имайте нагласата, че нещата може да не се придвижват по очаквания от вас начин. Стремете се да преценявате обективно целите си и бъдете готови да реагирате, ако за момента делата ви не се движат, както сте планирали.

До средата на месеца работете в екип и не очаквайте външна подкрепа, ако не сте си я подсигурили сами. Постарайте се да аргументирате изключително ясно какво желаете и какви крайни резултати биха ви удовлетворили. Стремете се да планирате работата си, като избягвайте да поемате каквито и да било рискове.

През втората половина на август начинанията ви ще окажат положително въздействие върху материалната ви стабилност. Анализирайте предложенията, които ви правят. Опитайте така да посрещате предизвикателствата, отправени ви от съдбата, че да си гарантирате спокойствие и безоблачни дни в бъдеще. В любовта не изисквайте неща, които вие самите не можете да осигурите на интимната си половинка.