Август за вас ще бъде белязан с ниска активност и с липса на каквото и да било желание у вас да се занимавате със служебни и лични дела. Добре е да помислите как да укрепите защитните сили на организма си. Изключително точно планирайте как да организирате почивката си, особено ако не сте имали шанса да излезете в отпуск досега.

До средата на месеца не пренебрегвайте моментите на апатия, умора и здравословните болежки. Незабавно вземете мерки! Организирайте времето си така, че да прекарвате по-голямата част от свободните си часове сред природата. Около средата на месеца част от вас ще получат важни известия, които имат потенциал да изиграят значима роля в живота ви в бъдеще. 

През втората половина на месеца може спокойно да започнете бавно и постепенно да планирате важните за вас инициативи, от които очаквате конкретни резултати в делово и материално отношение. В случай че имате възможност, то на всяка цена не задържайте в сърцето си гняв, обичта или разочарованието от определена особа, тъй като това може да ви тласне към погрешен избор!