Преди среща мислим детайлно за косата, дрехите, грима, обувките, парфюма и всички онези дребни детайли от визията на секси момиче. Но замисляли ли сте се за храните, които ще консумирате по време на срещата ви в ресторанта?

Екипът на Dama.bg ще ви помогне да запазите неотразимата си визия по време на среща до края на вечерта, като ви предпази от досадните последици от консумацията на някои храни. Вижте какво не трябва да хапвате, за да направите добро впечатление.

Чесън
Консумацията на чесън и всякакви сосове с този иначе полезен зеленчук със сигурност ще отблъсне другарчето ви и ще ви лиши от страстните целувки в края на вечерта. Нищо не може да премахне отблъскващата миризма на чесъна, затова го избягвайте по време на среща. 

Спагети
Няма нищо по-комично от опитите ви да опазите непокорните си кичури от доматения сос, докато похапвате от вкусните спагети. Тази храна като цяло се консумира по-трудно и ще отнеме цялото ви внимание.

Фасул
Фасулът е тежка храна, която често предизвиква газове. Много хора я избягват точно по тази причина. За да се предпазите от конфузни ситуации, просто си поръчайте нещо по-леко.

Спанак
Спанакът е не само полезен, но и много вкусен. Той обаче застава неприятно между зъбите и остава там неловко дълго, докато не го забележите в тоалетната или не дай Боже - ви направят забележка. Така другарчето ви ще се чуди през цялото време дали да се преструва, че не забелязва, или да ви каже и да рискува да ви обиди.

Супа
Има време и място за супа, но това едва ли е първата, или поредната среща с мъжа, когото харесвате. От една страна, не е особено романтично, а друга - ще се затрудните с консумирането й.

Пикантна храна
Пикантната храна запазва топлината в спалнята, но и гарантира неудобство, от което няма как да избягате, особено когато гримът ви започне да се разтича. Като цяло, избягвайте пикантната и лютива храна.

Аспержи
Този прекрасен зеленчук предизвиква особен мирис, затова не ви го препоръчваме по време на среща.

Говеждо месо
Отличен вкус, миризливи резултати! Ново проучване установи, че хората, които консумират червено месо са възприемани като по-малко привлекателни заради по-интензивната миризма на месото.

Бонус: По време на среща горещо ви препоръчваме консумацията на сьомга, пълнозърнести храни, черен шоколад. Сьомгата подобрява кръвообръщението и повишава притока на кръв. Освен това, Омега 3 мастните киселини, които се съдържат в мазните риби, насърчават сексуалното желание. Пълнозърнестите храни ви дават енергия за секс-маратона в спалнята, а тъмният шоколад е богат на фенилетиламин - химично вещество, което се отделя в моменти на щастие, възбуда и по-силни емоции.