Любимецът на няколко поколения Хулио Иглесиас ще зарадва българските си почитатели с концерт в столичната зала "Арена Армеец" на 26 май. Той ще бъде част от световната обиколка на изпълнителя, която включва изяви в Бразилия, Америка, Русия и Европа. 

Харизматичният испански покорител на хиляди женски сърца има над 300 милиона продадени албума по цял свят, които са на 14 езика, а общата им бройка е 77. Блестящата му кариера го среща с едни от най-известните имена от музикалната сцена като Франк Синатра, Пласидо Доминго, Стинг, Уили Нелсън и много други. Характерните балади на певеца, станали негова визитна картичка през годните, му носят множество отличия, между които награда Грами и собствена звезда на Алеята на славата. Той е и единственият чуждестранен изпълнител с рекордни продажби в Китай, награден от местното Министерство на културата.

Билетите за концерта на Хулио Иглесиас са вече в продажба в мрежата на Еventim, а от утре и в магазинитe Office 1 Superstore, Telenor, OMV, Picadilly. Ценовите категории са от 60 до 140 лева.