1. Перфектната среща

Започнете вечерта с релаксираща вана, която ще настрои любимия ви на романтична вълна. Използвайте ароматни соли за вана, поръсете пяната с листенца от рози и пуснете любима романтична музика. Може да направите изненадата още по-пикантна, ако заведете партньора си до ваната с превръзка за очи.

И докато половинката ви е заета с ваната, украсете масата. Приглушете осветлението, поръсете листенца от рози по масата, сипете шампанско, запалете свещите и сервирайте любимите блюда.

След вечерята е време за малка игра. Любимият ви трябва да открие съкровището, но за да го направи, първо трябва да изпълни няколко задачки като например да танцува с вас на любима песен, да ви целуне, както никога досега или да се храните взаимно с ягоди, потопени в шоколад. Измислете различни задачи и ги поставете в красиви пликове за писмо.

И след играта е време за наградата, която, разбира се, ще получи в спалнята. Постелете красиви чаршафи, запалете свещи и се развихрете, както никога досега!

2. 12 дни Свети Валентин

Защо да не отпразнувате любовта си повече от един ден? Половинката ви ще се влюби в идеята за 12 дни Свети Валентин! Всеки ден давайте на половинката си по една картичка, на която е изписана наградата за тази вечер. Можете да използвате следните идеи или да измислите свои:

1. Една страстна нощ у дома

2. Ще ти изпълня 2 фантазии

3. Горещ душ

4. Кои са твоите 4 тайни желания?

5. 5 причини да те обичам

6. 6 спонтанни приключения (във или извън спалнята)

7. 7 минути в Рая

8. Осем сладкиша

9. 9 ваучера за срещи (които може да използва по всяко време през цялата година)

10. 10-минутен масаж

11. 11 целувки

12. 12 и повече минути насаме с любимия човек

3. “Помниш ли, когато…”

Направете си малка разходка из спомените с любимия с тази невероятна идея! Запишете на малки листчета любимите моменти с половинката си и ги подредете като пътечка, която ще го отведе до тържествена вечеря. Не забравяйте да поставите наоколо ваши снимки и да пуснете песни, които ви носят приятни спомени.

4. Спа център у дома

Всеки обича да бъде глезен, затова защо не прекарате Свети Валентин на романтична среща в спа център… у дома! Пуснете романтична музика, запалете свещи и се отдайте на масаж, ароматерапия, гореща вана или душ и разбира се - огнено преживяване в леглото.

5. Игра със загадки

Това е перфектна романтична игра! Развихрете въображението си и напишете няколко бележки, които да водят партньора ви до следващата загадка. Можете да поставите първата бележка на видно място, а останалите да разпръскате из дома си или извън него. Нека последната улика да води любимия ви до мястото на вашата среща, където да го посрещнете. Включете в бележките ваши спомени и неща, които само двамата знаете и малки шегички, с които се забавлявате. Ако имате талант, може да ги римувате.

6. Пикник на закрито

Макар и времето да не позволява дълъг престой в парка, можете да си спретнете романтичен пикник и у дома! Постелете одеало, декорирайте романтично и сервирайте любима вечеря.

7. Вечеря на околосветско пътешествие

Тази идея е перфектна за по-големи компании. Украсете различни кътчета от жилището, в което ще празнувате, в тематичен декор за държава по избор. Можете да сервирате блюда от тази страна, да слушате местна музика или да се потопите в друг културен феномен. Забавно и интересно преживяване, което със сигурност ще помните дълго!

8. Пресъздайте първата си среща

Направете този Свети Валентин още по-специален като се потопите в спомени от първата си среща. Отидете на мястото, на което сте се срещнали за първи път, облечете подобни тоалети и говорете на същите теми - със сигурност ще бъде много забавно и за двама ви!

9. Любовта ни е вечна

Покажете на половинката си, че любовта ви е безвременна със специална тематична вечеря. Сервирайте любимото му ястие (или първото ястие, което сте хапвали заедно), декорирайте масата с ваши снимки и играйте забавна игра - в голяма кутия, която ще играе ролята на “машина на времето” поставете свои скорошни снимки, писма, които сте писали един на друг, диск с любимите ви песни, днешен вестник, снимка на дома ви или каквото друго ви хрумне.

Още идеи за празника на влюбените, можеш да откриеш тук.