Последната клюка от Холивуд гласи, че Брад Пит и Анджелина Джоли се разделят, този път наистина. Почти година след сватбата им през август 2014 година. Инициативата е на Брад, който се е обърнал към своя адвокат, твърди още InTouch. Отношенията между двете големи звезди се влошили точно след сватбата, предава Стандарт.

Първите пропуквания между родителите на 6 деца започнали по време на общите снимки на филма "By The Sea". В един момент на Брад му писнало. "Той каза на Анджелина, че всичко е свършило. Двойката обаче ще обяви официално развода си в края на годината", твърди още изданието, "Брад се чувства нещастен и иска да бъде свободен. От първия ден на връзката тя го контролира. Той винаги е бил активната страна, но нейната енергия го изтощава".

Двамата трябва да пазят брака поне до края на годината именно заради филма. Звездната двойка ще го промотира заедно. Анджелина държи страшно на "By the Sea", защото е и негова авторка и режисьор. "Това е най-личният филм на Анджи, означава много за нея", сподели още източникът на клюкарското издание, "Тя помоли Брад да задържи развода, докато премине цялата шумотевица около филма. В крайна сметка той се съгласи".

Приятелите вярват, че това може да помогне актьорът все пак да размисли през следващите месеци. Брад и Анджелина могат да оправят отношенията си, вярват приятели на двойката. Интересно е, че се повтаря сюжета на филма, чиято премиера е през ноември. В него Джоли играе съпругата на американски писател (Брад Пит). Бракът им е в опасност и те се отдават на нови връзки във френски курорт.