Денят, в който сме родени е денят, който определя характера ни и много от събитията в живота ни. Лесно можем да открием какви може да бъдат връзките ни с хората по това на коя дата са родени те. Ако човекът до теб е роден на 3 май, неговото число е 3. Ако е роден на 13-то число - събирате 1+3 и получаваш числото 4. Всяка дата се смята на този принцип, освен изключенията - 11 и 22. Е, готова ли си да разбереш какъв е той?

1

За да разбереш докрай този мъж, трябва да притежаваш едва ли не пророчески способности и да използваш кристална сфера. Просто така, ти никога няма да разбереш какво се върти в главата му. И все пак, едно подсказване: той съвсем не е толкова безобиден, какъвто се опитва да се представи пред теб. Бъди нежна с него и вашата връзка ще бъде романтична и красива. Тези момчета знаят точно какво искат от живота. Така че, ако се нуждаеш от водач, то номер 1 е напълно подходящ за теб.

2

Непоправим романтик. Не го карай да бърза, той се наслаждава на играта, наречена любов. Шампанско, еротичен масаж и незабравими усещания в леглото – това със сигурност ще го имаш.

3

Изобретателен и очароващ. Но ако се решиш на връзка с мъж, роден на 3-ти, 12-ти, 21-и, 30-и, трябва да знаеш, че неговото обаяние няма да бъде само за теб (уви!)! Ще ти се наложи да се научиш да го делиш с околния свят.

4

Съвсем не е романтичен. Вместо цветя, той по-скоро ще ти донесе домати от пазара. Не чакай от него да ти поднесе гривна или друг накит. Ако живееш с този мъж, във вашия дом кухненските кранове никога няма да капят, вратите няма да скърцат… и т.н. Ако пък си практична особа, търси мъж с определящо число 4.

5

Истински сексуален гангстер. Всичко, което една жена може да получи в леглото, ти ще го получиш именно от него. Но се пази: всичко му омръзва бързо, така че, за да го задържиш, трябва да си винаги една крачка пред него.

6

Още един романтик. Той ще те изучава дълго, за да подбере най-подходящото ключе. Ако искаш да те носят цял живот на ръце, този мъж е за теб. Но понякога съвършенството уморява повече от порока.

7

Казват, че седем е едно щастливо число, но знай, че от този умник ще се умориш много скоро. Ще ходи с мрачна физиономия, сякаш го храниш само с лимони. Ако обаче му обърнеш внимание за това, той ще бъде крайно учуден: просто тези мъже (родени на 7-и, 16-и, 25-и) никога не се замислят, че е добре да изразят чувствата си. Струва им се, че щом живеете заедно, значи всичко се разбира от само себе си.

8

В живота той предпочита да действа според принципа „По-добре малко, но хубаво“. Затова пък общуването с този мъж ще ти подари не само физическо удоволствие, но и храна за ума.

9

Той наистина е един самоотвержен и отзивчив доктор Ох-боли от местен мащаб. Той съпреживява заедно с приятелите, познатите, а у вас постоянно гостуват негови роднини от всички краища на родината. Просто защото той не може да им каже „не“. Понякога заради всички свои благотворителни изяви не е изключено просто да забрави за теб. Искаш ли да си приятелката на този Велик Хуманист? Ако да - то тогава той е за теб.

На света няма по-нежен мъж от номер 11

Той е способен най-неочаквано да те отведе нанякъде – в Париж или във Венеция например… Но е чувствителен, раним и много обича именно той да е пострадалия. Така че бъди готова постоянно да го утешаваш и търпеливо да понасяш всички удари, с които, разбира се от голяма любов, той ще те награждава.

22 ще сбъдне всичките ви мечти

Ако в живота си цениш онзи комфорт, който може да се купи с пари, то номер 22 (родените на 22-и) може да осъществи всички твои мечти. Примири се с това, че в леглото той не е толкова интересен, че настроенията му бързо сменят посоката си, а пристъпите на раздразнителност (особено с възрастта) ще бъдат все по-чести. Прости му всичко това: той е просто финансов гений.