Реалният живот често ни предлага най-сърцераздирателните и тъжни истории. Днес ще ви разкажем за мъж от източната китайска провинция Анхуй. Той бил принуден да проси пари, за да събере сумата необходима, за да излекува сина си от левкимия.

Тъжният баща сложил маска на кон на лицето си и започнал да предлага на минувачите да го пояздят срещу 5 йени или около един долар.

Синът на китаеца бил диагностициран с левкимия през 2011 г., а химиотерапията, която овладяла заболяването му струвала 32,000 долара. За съжаление болестта се завърнала, а бащата все още не бил заплатил сумата за първия курс на лечение. Оставали му цели 26,000 долара.

Изправен пред жизненоважната ситуация, 38-годишния мъж бил принуден да проси по улиците. До себе си той поставил табела с надпис: “Едно возене за 5 йени. Хората с добри сърца ще се повозят веднъж”.

 Мъжът споделя, че усилията му носят по няколко стотин йени на ден. За да скрие заниманието от сина си, той крие от него маската на кон, която е негово средство за набиране на огромната сума.