Сватбеният ден е един от моментите, които обикновено никога не забравяме. За една булка обаче сватбата й се превърнала в заличен спомен в съзнанието, след като претърпяла катастрофа.

Джъстис и Джерами Стампър били влюбени от деца, те се срещнали когато били само на 10 годинки и започнали да излизат заедно щом постъпили в гимназията. Така миналата година двойката решила да сключи брак и по този начин да отпразнува любовта си. "Бяхме на върха на щастието, младоженци пред които бъдещето предстои" - споделя Джерами.

Само 19 дни по-късно обаче животът им се преобръща напълно. Докато шофира към дома на леля си, Джъстис претърпява ужасна катастрофа, която за малко да отнеме живота й. За щастие жената оцеляла, но споменът за скорошната й сватба бил безвъзвратно изгубен. 

"Не искам да се сърдиш, но не си спомням сватбата" - признала с притеснение Джъстис на съпруга си.

"Разбира се, че бях разстроен, но веднага й казах, че ще направим нова сватба" - споделя мъжът.

Двойката планира да сключи брак на същата дата, на която е била сватбата им миналата година, 20-ти август. 

"Първата ни сватба беше прекрасна и много красива ... този път обаче искам Джъстис да бъде наистина очарована. Заслужава го!" - признава развълнуваният младоженец.

"Това е спомен, който всеки трябва да има и несависимо от това дали паметта й ще се върне или не и двамата ще си спомняме заедно сватбения ни ден" - допълва романтичният мъж.