Двойката, с която ще ви запознаем днес, е истински пример за това колко силно може да бъде желанието ти да изглеждаш добре и как трябва да се бориш за постигането на тази ти мечта с всички сили. Елза Вагапова и Сергей Фокша са именно такъв пример за вдъхновение. През декември 2013 г., те решават да променят коренно живота и визията си, тъй като по това време Сергей тежи 120 килограма, а Елза – 60.

„Решихме, че повече не можем да продължаваме така, и просто започнахме да действаме. От детството си, аз се интересувам от спорт и медицина, бях майстор на спорта, културизмът винаги е бил моя мечта, но през последните 8 години живях по начин, който ме превърна в нещо, което наистина не харесвам“ – разказва Сергей.

Така, благодарение на спорта, Сергей успява да постигне повече от впечатляващи резултати, отслабвайки с цели 43кг. С такъв пример до себе си Елза нямало как да продължи да изглежда по същия начин и също започва да се занимава със спорт и да спазва определен хранителен режим. Резултатите да видими - изключително добре оформено и стегнато тяло и - 15 кг.

Разбира се, страхотните резултати не идват така лесно. Особено трудно се оказало началото, когато Сергей и Елза трябвало да се откажат от всички вредни навици и храни. „Дисциплината ни помогна да постигнем поставените си цели", споделя двойката и допълва „Първоначално, целта ни бе единствено да отслабнем, но след това решихме да се подготвим за участие в най-различни конкурси по бодибилдинг и фитнес. Така нашата мечта се превърна в реалност. Сега и двамата сме ангажирани с обучението и подготовката на хора, решили съшо като нас в началото да започнат да водят здравословен начин на живот“.

Двамата съветват всички, които искат да променят себе си да не отлагат, а да започнат да действат сега, да не се отказват и обезкуражават. Защото всичко е въпрос на воля и желание!