Невероятната история на Доналд Гоулд доказва, че животът е най-интересният сценарист.

Видеото, което показва виртуозните способности на бездомния мъж, спечели близо 6 милиона зрителя в YouTube.

Доналд свири почти всеки ден на пианото от видеото, което се намира във Флорида. Дама, която била изключително впечатлена от неговото свирене, решила да го заснеме и да покаже на целия свят невероятните му умения.

Мъжът е самоук на пианото и е бездомен от близо 7 години. Вдъхновени от способностите му, множество хора се втурнаха да му помагат. Те имат желанието да му купят дом и кола, а освен това смятат да го подпомогнат, за да завърши необходимата степен, за да преподава пиано.

Истината обаче е, че това, за което най-много мечтае бившият морски пехотинец, е да зърне отново сина си. През 1998 г. Доналд загубва попечителството над тригодишния си син. Тежкото наказание се дължи на факта, че по това време мъжът е наркозависим, пианистът преживява изключително тежко внезапната смърт на съпругата си и намира утеха в наркотиците. 

"Всеки ден е болезнен за мен. Не минава и миг, в който да не мисля за него. Миналата година, на 24 август, той навърши 18 години. Надявам се, че ще ме открие и ще се върне при мен." - споделя съкрушеният баща.