Всяка жена е по своему уникална. Имаме съвсем различни предпочитания, идеали и вкусове. И това е страхотно! Представете си, ако всички ние обичахме, например, едни и същи чанти. Би било скучно и безинтересно!
Днес ви предлагаме да направите един типично женски тест. Обърнете внимание на представените дамски чанти.

Кой модел ви харесва най-много?

Ако изберете:

Чанта №1

Вие сте отговорен човек, който никога не подвежда другите. Вашият девиз: "Речено – сторено!" В службата ви ценят и уважават. Началникът ви знае, че винаги може да разчита на вас. Като родител също подхождате напълно отговорно. Вероятно сте в родителско настоятелство на класа. Вие сте като майка Тереза и всички могат да ви помолят за помощ и мила дума. Сред приятелите сте точно този, който сплотява колектива. 

Чанта №2

Вие винаги сте в движение. Най-лошото изпитание за вас - да седите между четирите стени. Не се привързвате и не сте зависима от никого. Тази ваша черта е много привлекателна за мъжете. Фенове имате много, но и вие твърде много избирате. Можете да стоите сама дълго време, но това не ви притеснява – обичате да оставате насаме със себе си. Най-вероятно работите в творческата сфера. Ако не, тогава се насочете към нея. Не бързайте да имате деца!

Чанта №3

Вие сте бизнес дама, която винаги е облечена безупречно. Имате властен характер. Харесва ви, когато ви слушат и следват вашите инструкции. От ранна възраст имате възможност да ръководите хора. Ако не заемате ръководна длъжност, стремете се към нея. Имате малко приятелки. Много повече са мъжете приятели. В женския колектив дамите не ви харесват. Впрочем вие изобщо не страдате от това, защото имате с кого да общувате. Работохолик сте. Обичате да постигате целите си. Препоръчително е да се ожените и да имате деца или твърде млади, или в достатъчно зряла възраст.

Чанта №4

Ако това е вашият любим модел чанта, вие сте модерна млада дама, която живее в крак с времето. Познавате всички най-нови тенденции в областта на красотата и модата. Посещавате всички модни събития във вашия град. Имате достатъчно свободни възгледи. Като цяло, живеете както искате. Пътувате много. Ако пожелаете, може още утре да заминете на почивка в екзотична страна. Ако нямате ваш блог или видео канал, е време да го създадете.

Чанта №5

Практичност – това е принципът, според който живеете. Вие никога няма да търпите и толерирате това, което не ви харесва. Имате самочувствие. В облеклото си предпочитате комфорта и удобството. Същото важи и за прическата. Подстригвате косата си, така че да стои красиво, без да се налага допълнителна грижа. Предпочитате грим в естествени тонове. Дълбоко в себе си пазите детето и детската непринуденост. Вие сте доста общителни и имате много приятели. Подходящите професии за вас са: художник, радио водещ, гримьор, стилист или илюстратор.

Чанта №6

Говорейки за женственост, с вас не могат да се конкурират гореспоменатите дами. Вие винаги изглеждате страхотно. Не се обиждате. Имате много приятелки, с които често се срещате на шопинг или на кафе. Пътувате много, често посещавате различни светски мероприятия, на които създавате полезни контакти.

И така, коя е вашата любима чанта? Споделете в коментарите!