Пеперудата, която най-силни привлича вниманието ти, ще ти разкрие много за силата ти на жена. Да започваме ли? Разгледай пеперудите, избери си номер и виж по-долу какво значи и показва той за теб...

1. Хората те харесват заради открития ти характер и неподправения ти оптимизъм. Обичаш да правиш другите щастливи. Защото това носи щастие и на теб.

2. Привличаш със своята увереност и сила. Знаеш цената си и не позволяваш да те подценяваш. Държиш на себе си и на мнението си. И винаги и във всяка ситуация заставаш зад думите си.

3. Никога не се предаваш. Там, където другите виждат тъмнина, ти виждаш обещание за зора. Вярваш, че когато човек вложи най-доброто от себе си, се случва това, което е най-добро за него.

4. Притежаваш чувствителност и емоционалност си и не се притесняваш да го показваш. Знаеш, че истинската сила не е в това да криеш чувствата си и ранимостта си, а да свалиш маската и да бъдеш себе си. 

5. Твоето спокойствие е заразително. Умееш да запазваш самообладание и да виждаш позитивното дори в най-трудните ситуации. Това помага изключително много на теб и на хората около теб!

6. Притежаваш огромно и горещо сърце. Където и да си, каквото и да правиш, се раздаваш изцяло - без значение дали става дума за лични взаимоотношения или за служебни ангажименти.

7. Ти си слънцето във всяка компания. Човекът, който зарежда и вдъхновява. Ти инициираш събиранията, ти повдигаш настроението и в най-сивите дни. Ти просто си истинско богатство за тези, които те познават.

8. Знаеш как да поддържаш баланса в живота си и да пазиш вътрешния си мир. Умееш да се грижиш за душата си и да се наслаждаваш на малките неща около себе си. И именно с това променяш и хората до себе си.

9. Ти си любознателна и любопитна. Новото те вълнува, а предизвикателствата не те плашат. Знаеш, че всяка промяна крие в себе си нови възможности и затова я приветстваш с отворени ръце и отворено сърце.

10. Умът ти непрекъснато ражда нови идеи. Мечтаеш и не се страхуваш да се бориш за мечтите си. Вярваш в тях и вярваш в себе си. Затова и постигаш целите си.