Без да се замисляш особено избери един от скъпоценните камъни, например този който те привлича най-много или пък този, който ти е любим сред тях. Изборът ти може да разкрие много неща за съдбата ти.

Е, избра ли вече?

1. Перла

Ако си си избрала перлата, това означава, че си изпълнена с достойнство и си горд човек. Ти си мъдра, милостива и чистосърдечна. Характерът ти е спокоен и добър и винаги мислиш преди да кажеш нещо. Перлата означава още, че си на прага на период на трансформация в живота си.

2. Рубин

Рубинът говори за страстен човек, трескав и изпълнен с живот. Ти винаги си нарушителя на спокойствието и знаеш как да накараш нечия кръв да закипи. Пълна си с енергия и ако се бориш за нещо, противникът ти горчиво ще се разкайва, че ти се е опълчил.

3. Диамант

Този камък е изборът на истински силните, решителни и горди хора. Ти зареждаш със силата си всички около себе си. Самият диамант говори за неприкосновеност и непреклонност. Ти си безстрашна и дръзка. Съвсем скоро ще се появят нови приключения на пътя ти.

4. Син топаз

Привлечените от синия топаз са спокойни и хладнокръвни, често замислени и притежаващи умението да извличат наслада от тихите моменти в живота. Ако и ти си от тях, това означава още, че имаш силна, утешителна енергия и общуваш с околните безупречно. Тези способности ще ти бъдат много полезни в живота.

5. Оливин

За теб е характерна любопитната природа и обикновено излъчваш неподправена и заразителна радост. Оливинът е донякъде мистериозен и рядък. Този камък може да се намери дълбоко в земните недра или в бродещите в космоса метеорити.

6. Аквамарин

Аквамаринът, както може би се досещаш, означава, че те привлича океанът и освен това си състрадателна. С теб може да се разговаря оживено, а освен това си с много авантюристичен дух. Привлича те също и луната. Ако си била отегчена в последно време, не се бой, силно вероятно е съвсем скоро да имаш ново вълнуващо преживяване.

7. Танзанит

Ти си много чувствен, проницателен и страстен човек, който има силна аура, действаща като притегателна сила за хората. Този камък често се използва от екстрасенсите при сеанси, защото е силно свързан с отвъдното. Ако именно той те е привлякъл, помни че е важно да се доверяваш на инстинктите си. Те грешат много рядко.

8. Цитрин

Кипиш от енергия, креативна си и си отворена към нови изживявания. Също така по всяка вероятност си топъл и мил човек. Цитринът олицетворява животът и свежестта. Привлечените от този камък обикновено са хора, които ценят работата в екип. Ако избереш цитрина, то ти си добрият човек, който прокарва светлината през тъмните облаци.

9. Розов турмалин

Розовият турмалин е за нежните, чувствителни и състрадателни хора. Тези, които са склонни да си казват всичко искрено и действат освежаващо за околните. Това изобщо не означава, че се оставяш да те разиграват. Учените са установили, че през този камък преминава електрически заряд при търкани или нагряване. По същия начин и ти реагираш остро, когато ти се качат на главата.

10. Аметист

Характерното за теб е, че си жизнена и разсъдлива. Излъчваш сила и чест във всеки един аспект от живота си. Нищо не може да се изпречи на пътя ти. От теб ще стане един чудесен родител, но не забравяй и да се забавляваш понякога.

Източник: Utroruse