Знаете ли, че българското розово масло е ненадминато в света по състав и качество? Само на ръка разстояние от всички нас, в Розовата долина на нашата България, растат българските маслодайни рози. Тези красиви и ароматни цветя са източник на най-скъпото етерично масло в света – розовото масло. Въпреки че всички поне малко сме чували колко е ценно то, много малко от нас наистина знаят за изумителните качества на нашето си, българско розово масло. По света го наричат „течно злато“ и го предпочитат като съставка в най-висококачествената парфюмерия и козметика. Можете да разгледате някои от най-качествените български продукти с розово масло ТУК

Световното признание за българското розово масло – и под формата на златни отличия – идва, благодарение на уникалния му състав. Географското разположение на България и климатичните условия, при които растат розите, обуславят различния, отличаващ се състав на нашето масло и още много други фактори. На превъзходното българско розово масло, например, се дължи дълготрайния аромат на френските парфюми, които всички ние ползваме. Без него, парфюмът няма да запази аромата си дълго време. Маслото, добивано у нас, съдържа близо 300 компонента, които се делят на две групи – носители на мириса и фиксатори на мириса. Това са висши алкохоли и висши парафини, чието специфично съотношение определя изключително богатият и дълготраен аромат на българското розово масло. Но не само това, нашето розово масло се слави и със своите лечебни свойства. Световните фармацевтични компании го предпочитат, заради способността му да стимулира регенерацията на клетките, антибактериалното му действие, способността да потушава възпалителни процеси.

В козметиката обаче българското розово масло е истинска благодат за кожата. Подхранва, успокоява, хидратира, прави кожата мека и гладка, подобрява цвета ѝ, като заличава пигментни петна и белези и възвръща блясъка. Ще подарим на кожата си истинско богатство и най-фина грижа, ако в разкрасителните си ритуали включим и българско розово масло. За съжаление, тук, у нас, обаче розовото масло е по-скоро легенда, обвита в мистерия за българката. Знаем, чували сме, но рядко или по-скоро изобщо не го използваме. Много са нискокачествените продукти, в които съдържанието на розово масло е малко, колкото за аромат, и съвсем логично българските жени се отказват от родния продукт. Но това не бива да е така! Защото в света няма друго етерично масло, което да дарява на кожата толкова здраве и красота!

Българската компания Natural Cosmetics познават ненадминатата му сила и дават на всяка от нас невероятния шанс да използва качествата на родния продукт в грижа за кожата си – козметичната серия Rosa Pretiosa е създадена специално в грижа за красивата кожа на българката. Сред висококачествените продукти от серията намираме и натуралното розово масло Dry Rose Oil Rosa Pretiosa, което ще направи кожата ви просто разкошна. Изключително интелигентната комбинация от българско розово масло с арганово масло, масло от макадамия и масло от моринга действа благотворно на кожата, за да реши всички проблеми и изчисти всички недостатъци. Научете повече за маслото ТУК.

Всичко необходимо на кожата, за да се чувства и изглежда добре, е съчетано в един флакон. Благодарение на формулата с вълшебното българско розово масло, Dry Rose Oil Rosa Pretiosa подхранва, хидратира, успокоява кожата, намалява белези и стрии, прави кожата здрава и сияйна, защитава кожата, стимулира синтеза на колаген, благодарение на което бръчките намаляват, а фините линии се заглаждат. Помага и при трудно зарастващи рани, благодарение на способността си да активира възобновяването на клетките. Великолепната комбинация от натурални масла в Dry Rose Oil Rosa Pretiosa го правят подходящо за всеки тип кожа. Да не губим време и още сега да дадем на кожата си истинска, качествена и нежна грижа – можем да поръчаме Dry Rose Oil Rosa Pretiosa ТУК.

Искате ли здрава и красива кожа? Време е да се доверите на съкровището от природата на България – родното ни розово масло. Светът признава и използва нашето розово масло, като единствено по рода си. Защо ние, които трябва да се гордеем с това българско богатство, да не се възползваме от уникалното му действие за кожата? Не е случайно, че го наричат „течно злато“ и ще се убедите в това, щом кожата ви усети кадифената грижа на Dry Rose Oil Rosa Pretiosa.