Риана си направи маорска татуировка с длето и чук. Кадри с гримасите й по време на болезнената процедура изумиха феновете й във виртуалното пространство.



Известната певица Риана отново показа смел дух и нестандартно мислене, избирайки маорска племенна татуировка. За да отбележи скорошното си пътуване до Нова Зеландия, красавицата реши да си татуира не някоя модерна татуировка, а нещо съвсем различно. Докато съвременните татуировки се правят с игла, при направата на маорските татуси се използва длето, пигментно мастило и дървен чук. Хард, нали?!

От кадрите, изтекли в нета, виждаме как Риана прави гримаси от болка и заема страни пози. Виждаме и сложните символи от ноктите на ръцете й до предмишницата й. 



Идеята на маорските племенни татуировки е да запазят традициите живи, а те са уникални, няма спор! От студиото са се специализирали в това изкуство, предлагайки специално проектиран татус за всеки един клиент. Явно Риана не случайно е избрала точно този тип татуировки, смятайки, че това е нещо изключително.

Е, за някои от почитателите на певицата решението на Риана да се разкраси по този начин не е особено добра идея, но в крайна сметка е важното тя да се харесва.