Той те заряза безцеремонно, въпреки че бяхте заедно от дълго време? Намери си друга и ти излезе с номера, че се е влюбил... случайно? Сега искаш да го накараш да съжалява горчиво, че си е тръгнал от живота ти? Добре дошла в отбора! Ето как да направиш всичко това и отгоре на всичко да се чувстваш добре. 

 

Не спирай да се срещаш с общите ви приятели. Взаимоотношенията с тях играят ключова роля в този период, защото точно от тях бившият ти се осведомява как си. Колкото по-самоуверена, щастлива и радваща се на живота изглеждаш пред тях, толкова по-бързо той ще започне да съжалява за всичко. Продължи живота си, както обикновено - срещай се с приятели, забавлявай се, сякаш никой никога не те е зарязвал.

Накарай го да ревнува! Е, добре, няма как да минем без изтърканите женски номера! Ревността може да го накара пасивно да съжалява и да се тормози от мъка по теб. Другата вероятно не може да се сравнява изобщо с теб и той ще започне да го разбира. Публикувай нови снимки в социалните мрежи, които показват колко ти е забавно. Ако на тях има някой готин пич, още по-добре!    

Влез във форма! Ако се тормозиш от месеци заради 5-те килограма, които не може да свалиш, сега е моментът да го направиш. Най-лесният начин да накараш бившия ти да съжалява за теб е да изглеждаш безупречно. Стегни дупето, отърви се от паласките, покажи секси коремче. Ще ти отнеме време, но резултат си заслужава. А и не го правиш само заради него, но и заради себе си, нали така?!

Не се отчайвай! Не трябва да изглеждаш отчаяна, сякаш са се свършили всички мъже на планетата. Повярвай, има още много, които чакат да им дадеш шанс. Вместо да се изкушаваш да го търсиш, по-добре се огледай наоколо. Направи всичко възможно, за да не му пращаш съобщения, да не го шпионираш във Фейсбук и да не го засичаш уж случайно наляво-надясно.

Покажи му, че не се сърдиш! Ако му внушиш с поведението си, че не му се сърдиш, ще му стане интересно защо. Колкото по-мила и учтива бъдеш с него, толкова по-заинтригуван ще бъде той. Бившият ти ще очаква да вдигаш скандали и да се тръшкаш от отчаяние. Вместо това, демонстрирай превъзходство, като се държиш на ниво. 

Бъди красива! Купи си нови дрехи, гримове, аксесоари. Започни да се гримираш, може да си смениш и прическата. Важното е той да те вижда в най-добрата ти светлина и да се обвинява, че те е изтървал.

Ти си съкровище и много скоро ще намериш истински ценител. Междувременно няма лошо да дадеш добър урок на бившия си!