Повечето жени отчаяно се опитват да разберат мъжете до себе си. Често четат хороскопите във вестниците, гледат си на кафе, дори ходят по врачки. Истината обаче е, че обичайните всекидневни хороскопи не могат да кажат цялата истина за същността на мъжете. Защото са общи, а силният и нежният пол са абсолютно различни дори да са от една и съща зодия. Вижте кое е най-характерно за вашия любим според знака, под който е роден.

Овен 

Ако твоят любим е роден под знака на Овена, не очаквай от него дълго и романтично ухажване. Той е напълно наясно с чувствата си, знае какво иска и е сигурен, че ще го постигне, стига само да те погледне. Представителят на зодията обаче може да бъде и много мил - да ти прави малки подаръци без повод, да ти звънне “просто така”, за да чуе гласа ти, да те заведе на вечеря неочаквано, след като си му казала, че ще си стоиш цяла нощ на дивана пред телевизора.

За да му харесаш, бъди естествена - той не обръща внимание на умните очи, интелигентните изказвания или висшето образование. Обича честността, привлича го смехът ви, очарова се от разказите за детството ви. Има и една доста неприятна черта - почти веднага след като е спечелил една жена - започва да се оглежда за следващата. Но истинската любов може да задържи вниманието му за дълги години.

Телец

Ако си си паднали по мъж от зодия Телец, трябва да знаеш, че има един сигурен начин да го спечелиш. Готви! Вкусно и много. Ако си се постарала в кухнята, той ще е доволен да прекарва с теб дълги романтични вечери на сладки приказки, с мили погледи и страстен секс.

Този мъж е стъпил здраво на земята, обича сигурността и ако се опитваш да му въртиш номера, като флиртуваш с други, ще го загубиш. Той не обича да го правят на глупак, а когато е гневен, може да е отмъстителен - ще се постарае да те нарани.

При всички положения обаче с него е възможна дълга и щастлива връзка - той е послушен, ако съветите ти са разумни, няма да се колебае да ги следва. Може да имате малки разногласия заради парични въпроси - Телецът мрази да дава пари, така че няма да те глези прекалено много. Но и никога няма да забрави рождения ти ден. Просто е романтичен с мярка.

Близнаци

Ако си направила грешката да се влюбиш в мъж от зодия Близнаци, имаш трудна задача - просто той търси идеалната жена. Разбира се, това съвсем спокойно може да си точно ти. Но само ако си красива, много образована, с престижна работа, финансово осигурена, с връзки в обществото. И освен това трябва да се примириш, че преди теб той се е опитвал да намери идеалната жена, пресявайки доста други.

Бързо ще забележиш, че е доста непоследователен, влияе се от настроенията си, а те се сменят често. Освен това непрекъснато ще те изпитва - просто ще се опитва да се убеди, че си толкова умна, колкото изглеждаш. Може и да ти прости един-два неточни отговора, но ако не отговориш на интелектуалните му изисквания, по-добре си търси друг. В замяна обаче с него е много весело, той може да е романтичен и да прави подаръци, сексът ще бъде на нужното ниво.

Рак

Мъжът Рак е много всеотдаен любим, но доверието му се печели трудно. За да стигнеш до него, трябва да подходиш с добро и дълго и упорито да се доказваш. Той харесва домашния уют, когато се запознаваш с роднините му, похвали стремежа му да има здраво семейство. Когато привикне с твоята ненатрапчива любов - той няма да позволи да се разделите за нищо на света.

Въпреки желанието си за семейство и близост Ракът понякога се нуждае от самота - не ограничавай свободата му с ревности, скандали или мръщене. Той не ти изневерява - просто вътрешният му свят изисква понякога да си почива дори от любовта.

Пък така и ти ще си отдъхваш, защото когато обича истински, представителят на този знак може да “задуши” половинката си. Връзката ви вероятно няма да е силно емоционална, бурна и с умопомрачителен секс, но пък ще е приятна и здрава.

Лъв

Искаш ли да спечелиш Лъва, подари му свободата. Ако е сигурен, че няма да го ограничаваш и му вярваш, той е способен, без много да му мисли, да се обвърже с теб завинаги. В същото време ще ти осигури и достатъчно лично време, в което да правиш каквото искате.

Но не си мисли, че няма да те ревнува и да следи под лупа дали не кръшкаш тайно. С това ще трябва да се примириш. В същото време, дори да ти остане верен, винаги ще се оглежда за някоя друга “лъвица” за лек флирт. За да впечатлиш любимия си, може и да не си много шикозна и бляскава, но със сигурност трябва да си умна и да си готова да му се възхищаваш до припадък.

Като всеки лъв в природата и твоят Цар на животните ще се нуждае често да му приглаждаш гривата и да му казваш, че е най-добрият. Самочувствието, което му даваш е много важно за него. И не забравяй - той е шефът и той командва.

Дева

Мъжът Дева е особена “порода” - той може да е леко флегматичен, да не е много чувствителен, но в същото време е твърде разсъдлив и без да подозираш - понякога палав. Когато нямат половинка, представителите на знака се лутат между много жени и липсата на задръжки ги карат често да сменят леглото, в което прекарват нощта.

Едновременно с това, ако е намислил да се обвърже, мъжът Дева ще иска да е сигурен, че взима правилно решение. И е готов да разнищи всички тайни на жената, с която смята да сподели живота си. Бъди сигурна, че ще те разпитва за най-малките подробности, откакто си се родила и когато най-малко очакваш, ще се опита да те хване в лъжа, защото си променила някоя история например.

Може да го спечелиш, ако поддържаш къщата подредена и чиста. Той ще го оцени и може да бъде образцов мъж, старателен любовник и добър баща.

Везни

Мъжете от този знак съвсем не са лесни. Везните са харесвани за партньори заради уравновесения си характер, но това не бива да те заблуждава. Ако усети, че си нечестна с него или го мамиш, може да изригне като вулкан. Преди това обаче доста дълго ще търпи, ще убеждава и себе си дори, че бърка по отношение на теб, докато истината не го блъсне в лицето. Стане ли това обаче, не разчитай на прошка, защото няма да я получиш. Освен това бъди винаги нащрек - той е много интелигентен и умее да извлича информация дори от най-невинните отговори, които даваш на уж случайните му въпроси.

Обикновено е сигурен, че всички му се възхищават и може погрешно да изтълкува любезното ти поведение, като даване на аванс. Ако не си сигурна какво искаш от него, по-добре не го подвеждай. Способен е на брак по сметка, когато е в негова полза, разбира се.

Скорпион

Попаднала си на мъж Скорпион и искаш да го задържиш? Няма нищо по-лесно. Дай му бурен секс с акробатични изпълнения, изпепеляваща любов с много страсти, скандали и подозрения, вкусна пикантна храна, екстремни преживявания като скачане с бънджи и полет с делтапланер и той ще бъде твой. Може би дори завинаги.

Но не се заблуждавай, че Скорпионът лесно се подлъгва по повърхностни чувства и не умее да мисли. Напротив, той е много умен и освен това подозрителен, въобще не вярва в доброто и късмета. Смята, че известни спънки в любовта са за предпочитане пред безоблачните чувства. Освен това, ако не го харесваш достатъчно, но той си е паднал по теб, не се опитвай да избегнеш преследването му. Безполезно е - той ще те има рано или късно, независимо какво ще му струва това. От дете е свикнал неизменно да побеждава.

Стрелец

Ако твоят любим е роден под знака на Стрелеца, той е досущ като Овена, но малко по-романтичен. Той е напълно наясно с чувствата си, знае какво иска и е сигурен, че ще го постигне, стига само да те погледне. Представителят на зодията обаче може да бъде и много мил - да ти прави малки подаръци без повод, да ти звънне “Просто така”, за да чуе гласа ти, да те заведе на вечеря неочаквано, след като си му казали, че ще си стоиш цяла нощ на дивана пред телевизора.

За да му харесаш, бъди естествена - той не обръща внимание на умните очи, интелигентните изказвания или висшето образование. Обича честността, привлича го смехът ти, очарова се от разказите за детството ти. За разлика от Овена, Стрелецът обича изненадите и пътешествията, така че постоянно се старай да го сюрпризирате.

Козирог

Мъжът Козирог може да бъде много обаятелен - ти сама виждаш трезвата му мисъл, харесва ти уважението, с което говори за семейството си и знаеш, че е много добър в работата си. Освен това и приятелите ти го одобряват, защото има чувство за хумор и умее да бъде забавен. Той наистина е един чудесен мъж - може да бъде много верен съпруг, стига да не се разочарова или да не изпадне в паника, че не се справя с живота. Въпреки че външно е спокоен и уравновесен, трябва да знаеш, че той също има своите моменти на гняв.
Може да е “кисел” всяка сутрин, докато не си е изпил кафето, а може и да става по тъмно и да си подсвирква от удоволствие.

Той харесва общуването с хората и не умее да бъде сам. Ако си оптимистка, обичаш да работиш и готвиш вкусно, ти си неговият естествен избор и той няма да те остави. Освен това е добър любовник и съвестен грижовен баща.

Водолей

Водолеите са обаятелни мъже - странното е, че имат огромно влияние върху жените, без въобще да се стремят към това. Те изглеждат странно отнесени и сякаш не забелязват дамите около себе си. Това естествено неумолимо примамва представителките на нежния пол. Но и не може да се каже, че мъжът Водолей е незаинтересуван от жените. Той вижда, чува и анализира всичко, което става около него.

Ако работите заедно, може с месеци да не ти каже нито една дума и да си абсолютно убедена, че дори не знае името ти, но после, внезапно един ден, ще се вгледа в очите ти и ще каже, че са сини като перцата на сойката. И капанът ще щракне, а ти ще си вътре завинаги. Около Водолея постоянно ври и кипи. В случай, че си е избрал професия, която харесва - той живее с работата си. Може да обича жената, на която вярва, стига да не го ограничава, а той да й се възхищава.

Риби

Мъже като представителите на зодия Риби не се срещат често - те са умни, магнетични, имат силно сексуално излъчване, дори на пръв поглед да изглеждат невзрачни, жените лесно си падат по тях. Причината е, че умеят да разбират срещуположния пол. Дори в младостта си да се лутат между много дами и да не могат ясно да дефинират какво точно търсят, влюбят ли се веднъж - това обикновено е завинаги.

Ако ти вярва достатъчно, пред теб може да си позволи да изглежда като темерут, да не ти отговаря, колкото и да ги питаш нещо, да се държи сякаш не е на този свят, а витае в облаците. Приеми го като знак на доверие. В такива моменти е най-лесно да го опитомиш. Знай, че той се поддава на превъзпитание, защото по природа е мил и добър, а и за нищо на света не иска да обиди жената, която обича. В леглото е неотразим, понякога дори перверзен.