Празниците наближават, а с тях нараства и тревожността около избора на подходящ подарък за близките, за семейството и децата. Често най-необходимото вече е купено през годината, а желанията си към Дядо Коледа отправят само най-малките. Но как да зарадваме всички?

Замисляли ли сте се да изберете подарък за дома?

Подаръкът за дома е подарък за цялото семейство. Той е нещо мечтано и полезно за всеки – и за родители, и за деца. В същото време ще успеете да зарадвате всички без да разпилеете времето, енергията и финансите си в множество по-малки неща (е, индивидуалните подаръчета за децата няма как да ви се разминат съвсем).

Нашето предложение, за една истински ефективна инвестиция, е прахосмукачка робот от iRobot. Тя ще почиства вместо вас и със сигурност ще се превърне в новия член на вашето семейство.

Освободете време за истински важните неща

Прахосмукачките Roomba на iRobot работят напълно самостоятелно. Не е нужно дори да сте в дома си, когато са активни. Достатъчно е просто да зададете ден от седмицата и час за почистване и роботът ще изпълни стриктно задачата си. Дори ще се върне сам на зарядната си станция, когато приключи.

И тъй като почиства вместо вас, роботът спестява време и усилия, като ви дава възможност да се фокусирате върху по-съществени дейности. Дали ще прочетете книга, ще гледате филм с любимия човек или ще поиграете с децата – решението е ваше.

Забавлявайте се

Децата ви също ще се радват на робота. Той може да им говори, да ги гони из стаите, да се крие под легла и скринове. Може дори да открие отдавна изгубена играчка, скрита дълбоко под дивана. Но внимавай – може да „изяде“ забравено чорапче, шнолки и мъниста.

Roomba може да се управлява и с дистанционно (закупува се допълнително), което ще я превърне в най-интересния транспортен уред в дома ви. Можете да изберете маршрут за движение или да я насочите към определен обект. И макар да не е играчка, прахосмукачката се ползва лесно – като на игра.

Инвестирайте разумно

Прахосмукачките-роботи са дългосрочна инвестиция, която изисква минимална поддръжка. Тя ще ви служи вярно с години, а консумативите ни не изискват честа смяна при правилна експлоатация. И макар да е необходимо да стои постоянно включи в ел. мрежата, тя е енергийно ефективна. Консумацията на ел. енергия е ниска, а специални сензори поддържат батерията напълно заредена, с което удължават и живота й.

Звучи ли Ви разумно? Опитайте! Подарете си робот за Коледа! А от iRobot ви гарантират, че няма да съжалявате.