За съжаление, не всички от нас са благословени с дълги и гъсти мигли. Борбата да намерим перфектната спирала или магическата извивачка за мигли може да бъде безкрайна. Има ли решение тогава?


Стъпка 1: Използвай техники за възстановяване и стимулиране на миглите. Вазелинът е идеалното средство за лечение. Това вещество ще направи миглите по-дълги и здрави. Нанеси вечер преди лягане и остави да действа през нощта. Отмий на сутринта. За по-бърз ефект повтаряй процедурата ежедневно. 

Стъпка 2: Извий миглите: Прилагането на малко топлина може би е липсващият елемент в мисията "гъсти мигли". За да се сдобиеш със забележителни мигли, използвай кърлинг техника.  

Стъпка 3: Изкуствени мигли: Фалшивите мигли може да не са най-удобният начин за невероятен поглед, но са най-добрият залог за специален повод. Те добавят малко повече сексапил към външния вид, който не може да се постигне самостоятелно със спирала. Въпреки че може да изглеждат малко смущаващо, важно е да бъдат сложени професионално. За целта се упражнявай, докато придобиеш увереност.   

Стъпка 4: Удължаване на мигли: Това е идеалният вариант за жена, която не разполага с много време за сутрешния рутинен грим. Въпреки че те са стабилен финансов ангажимент, ефектът си заслужава.  

Стъпка 5: Подхранвай с кокосово масло. Това ароматно масло е идеално за овлажняване и подхранване. Разтрий малко количество между дланите си и нанеси на миглите. 

Стъпка 6: Биотин. Този витамин е един от най-популярните от групата на витамин В комплекс. Биотинът се грижи за растежа на клетките, подпомага обновяването на кожата, косата и ноктите. Източници на биотин са доматите, марулята и морковите.

Стъпка 7: Качествена спирала. Добрата спирала е от изключително значение за добрия вид на миглите. Евтината маскара със съмнително качество едва ли е най-доброто, което може да направиш за красотата си. Довери се на изпитаните и доказаните марки на пазара, за да се радваш на здрави и пленителни мигли.

Много важно е и никога да не си лягаш с грима. За целта отстранявай спиралата от миглите с нежен и щадящ лисион, който не дразни очите.