Би било лесно, ако животът е като филм, в който главните герои още от първата среща разбират, че ще бъдат заедно - това е тяхната съдба. Но всъщност не е толкова просто. Понякога е много трудно да се прецени: имат ли бъдещи отношения или не.

Ето защо жените се опитват да решат този проблем стъпка по стъпка: информираност, запознанства, интимност, одобрение на приятелите и семейството - в крайна сметка отношенията са оценени. И пак не си сигурна.
Трябва да решиш дали искаш да бъдеш с този човек до края на живота си.

Тогава насочи вниманието си към основните факти, които показват дали си направила правилния избор:

Той спазва обещанията си

Ако партньорът ти никога не обещава нещо, което няма да изпълни - той е надежден. А и ти си знаеш, че не трябва да вярваш на хората, които не изпълняват обещанията си.

С него може да се говори за всичко

С мъж може да се говори за всичко, когато ти е приятел. Разбира се, той никога няма да бъде в състояние напълно да замени приятелите ти, но трябва винаги да бъде до теб, когато имаш нужда от сериозен разговор. И без значение каква ще бъде темата на разговора.

Имате общи планове за бъдещето

Това не означава, че и двамата трябва да искате едно и също нещо или да мислите за едни и същи неща. Но връзката е обречена, ако той иска да пътува по света, а ти искаш да живеете заедно и да създадете семейство. Опитайте се да обсъдите плановете си, да създаде общи - тогава връзката ви ще бъде на прав път.

Подкрепя те във всичко, каквото и да правиш

Ако на този човек наистина му пука за теб, той винаги ще иска да бъдеш щастлива, никога няма да се противопоставя на това, което искаш да направиш. Ще те подкрепи, дори и да не е напълно съгласен с плановете ти.

Обичаш го с недостатъците му

Перфектни хора не съществуват. Така че не очаквай той да е изключение. Приеми, че човешките грешки са част от неговата личност. Ако все още го обичаш, въпреки недостатъците му, то със сигурност това е истинската любов.

Прави ви комплименти, дори когато си без грим

Много е важно един мъж да те обича такава, каквато си. Ако той ти казва колко си красива сутрин по пижама, без грим и, разбира се, без оправена коса - той е влюбен в естествената ти красота.

Приятелите и семейството го одобряват

Ако мъжът е спечелил доверието на твоите близки, които безусловно ти желаят щастие - това е било най-трудното изпитание. Защото колкото и да се опитваш да го опознаеш, никога няма да бъдеш достатъчно обективна - все пак любовта е сляпа.

Той те прави щастлива

Всеки заслужава да бъде щастлив. Ако твоят човек не се опитва да те направи щастлива - той не заслужава да бъде с теб. В една връзка е много важно човекът до теб да те кара да се усмихваш и да запали искрата в очите ти.