Може би си мислиш, че си намерила правилния човек, онзи, който кара сърцето ти да прескача няколко удара, а коленете ти да омекват. Но... понякога тези чувства не са взаимни.

Този кратък наръчник ще ти подскаже какви са знаците, когато той просто не е влюбен в теб.

Овен

Овните не могат да лъжат убедително и никак не ги бива в преструвките. Няма как да не разбереш, че е влюбен в теб, защото той ще ти го показва постоянно. Ако пък не е заинтересуван, няма да чуеш и думичка от него. Никакви обаждания, съобщения, нищичко.

Телец

Той ти е купувал цветя, шоколад, парфюми и всякакви други подаръци, но вече не. Когато те заведе на вечеря, забелязваш, че погледът му се рее някъде в пространството и не внимава в думите ти. Дългите целувки се превръщат в кратък навик. Когато страстният Телец охладнее, значи раздялата е близо.

Близнаци

Въпреки че Близнаците са много социални и имат купища приятели, той винаги намираше време за теб и ти получаваше по-голямата част от вниманието му, независимо, че сте излезли с цялата тайфа. Е, вече не. Приятелите му изведнъж стават много по-важни от теб. Ако това е съчетано и с по-хладни отношения в спалнята, значи нещата не вървят.

Рак

Да получиш директен отговор от един Рак, може да е непосилна задача. Раците обикновено са настроени романтично, винаги са весели и се стараят да ти угодят. Но ако изведнъж той започне да се цупи, да се дразни от малки неща и да се прави на мъченик, значи грозната истината е, че не е влюбен в теб.

Лъв

Лъвовете обичат да се представят за великодушни и щедри личности, затова, дори когато не са вече влюбени, ще ти подаряват подаръци, макар и не толкова скъпи. Не е нужно много да гадаеш какви са намеренията му, защото Лъвът съвсем скоро ще ти каже сам, че нещата не вървят.  

Дева

Ако любимият ти изведнъж е по-често болен от обикновено, значи нещо не е наред. Срещите ви изведнъж са провалени от мигрена, хранителни отравяния или от всякакви странни болежки. Не се тревожи, от тук нататък става само по-зле. Накрая толкова ще ти писне, че сама ще приключиш връзката.

Везни

Много е трудно да разгадаеш Везните. Може въобще да не забележиш разликата в поведението му, той е все така мил с теб. Все още те прегръща и целува, а един ден просто го виждаш с друга! Внимавай, Везните са много добри актьори.

Скорпион

Много е вероятно да се опита да те убеди, че ти си виновна. Когато Скорпионът е влюбен той е отдаден и страстен, но ако те разлюби, тръпката също изчезва, чувството му за хумор става по-черно, а думите му сурови. Внимавай за тези знаци и сама си тръгни. 

Стрелец

Стрелците са известни с голямата си уста и не са никак тактични. Затова шансът да прикрият мислите си е много малък. Дори могат да обърнат връзката и раздялата ви на шега, за да добавят още сол в раната. Затова се спасявай, има и други риби в морето.

Козирог

Козирозите са хора на дълга, което се отнася и за връзките им. Те са способни да поддържат взаимоотношенията ви за много дълго време, след като искрата е безвъзвратно угаснала. Въпреки че нищо няма да ти кажат, ще забележиш, че бизнес пътуванията стават по-чести, срещите с приятели – по-дълги. Накрая ще усетиш, че нещо липса във връзката ви... той!

Водолей

Ако имаш връзка с Водолей, значи трябва да сте най-добри приятели. И като твой най-добър приятел, той ще ти споделя абсолютно всичко... дори това, че е влюбен в друга! Постепенно той ще се държи все по-дистанцирано и странно, затова най-добре си намери някой с такт и сърце.

Риби

От всички зодиакални знаци на Рибите ще им е най-трудно да ти кажат, че всичко е приключило. Те ще се чувстват виновни и няма да искат да те наранят. Затова първо ще си измислят всякакви лъжи, съшити с бели конци, но накрая всичко ще излезе наяве.