Вероятно това е един от въпросите, които жените най-често си задават. "Тоя сега какво точно иска?" Е, добре дошли зад кулисите. Да видим какви са намеренията му.

Жисиеми

Във ваше присъствие буквално ще забрави, че изобщо има телефон. Със сигурност няма да има време да си отваря Фейсбука, освен докато не сте отишли да си пудрите носа и да се освежавате, каквото и да означава това. В случай, че не е било предварително уточнено, че срещата трябва да приключи в даден момент заради неотложен ангажимент, интересът му към това колко е часът, ще бъде нулев.

Секс

Мъж, който желае нещо повече от вас, никога няма да си позволи да се закача на тема секс в началото на комуникацията или от първата или втората среща. Това е така, защото когато много харесваме една жена и имаме сериозни намерения към нея, сексът по никакъв начин не е приоритет. Това не значи, че не я желаем, а че ни е шубе да избързваме с темата, за да не бъде възприето погрешно и нещата да се развият зле.

П.П. Игнорирайте безумната идея да му направите тест и вие да заговорите за секс. Не става така!
А и реално на каква точно реакция бихте се надявали в такъв момент? "О, не, недей! Как може такова нещо, аз не съм такъв, чакай да се опознаем първо!" Естествено, че ще го подхлъзнете и ще ви отвърне, най-малкото за да не го сметнете за смотан. Не си правете експерименти! Не са във ваша полза!

П.П.П. Не е невъзможно да говори за секс на ранен етап и пак да иска нещо сериозно, но шансът е повече от минимален.

Чат

Когато му пишете, ви отговаря почти моментално. Не го ли направи бързо, после дава отчет какво е правил и защо се е забавил, без да сте го попитали. 

Други жени

Няма да го видите да се заглежда по други жени. Когато е във вашата компания, за него не съществува друга в помещението. Не разказва за сношения или симпатии, свързани с други.

П.П. Не казвам, че ще спре да заглежда тотално останалите женски седалища, просто няма да го прави пред вас.

Лексикон

Ще ви задава въпроси от всякакво естество и ще проявява сериозен интерес към всичко, свързано с живота ви. Да, наистина ще го интересува кой е бил любимият ви предмет в училище, какво е мнението ви за брутния вътрешен продукт и на кое животно искате да приличате.

Разнообразие

Ако предния път сте били на кафе, няма отново да предложи същото. Непрестанно ще измисля нови неща, които да правите заедно. Много вероятно е и да опита да ви запали по някое негово хоби, за да ви направи част от глупостите, които той харесва.

Крис Рок

Не, той не тренира репертоара си, с който възнамерява да пробие в стенд-ъп комедията, а опитва да ви разсмива по всяко време. Колко му се получава, е съвсем различна тема, но важното в случая е, че полага усилия.

Аверчета

Може би след сдържаността на тема секс, желанието да ви запознае с приятелите си и да ви допусне до най-близките си не-семейни хора, е крайно показателно за сериозните му намерения.

П.П. Все пак си имайте едно наум. За някои това е много значим жест, за други е напълно нищожен.

Изпомежду другото

Поканите му не са в стил "Аз отивам еди-си-къде с еди-си-кого, ти ако искаш ела." Заявките да ви види са ясно формулирани. В случая подборът на думите е много важен, понеже разликата в "Ако искаш..." и "Ела!" е колосална.

Срам

По никакъв начин не го притеснява да демонстрира близост на публични места. Хич не му дреме дали някой гледа и кой какво би си помислил.

Неизбежно ще срещнете такива индивиди, които умело ще симулират всичко само и само за да боднат и да са хепи. Да бъдат разконспирирани мошениците, зависи единствено от вас.