Влюбването е доста тежко състояние на духа и тялото, което често може да бъде сбъркано с необходимостта за задоволяване на различни потребности. Ще разгледаме най-коварните симптоми на тази неприятна болест.

- Бъг в системата

Мозъкът ви тотално спира да функционира и да изпълнява каквито и да е команди. Неспособни сте да мислите за друго, освен за желаното лице. Всякакви опити за разсейване и самонавиване се оказват крайно неуспешни.

- Камелия - Къде си ти?

"Къде си в този час, къде си в този миг? Да чуеш моя глас, да чуеш моя вик!" Нищо не описва любовта по-добре от ретро попфолка. Когато човек е влюбен, изпитва задушаващото желание да знае във всеки един момент какво прави другият човек. "Вода ли пиеш, ядеш ли, спиш ли, с кого си, къде си?"

- Гъдел под гърдите

Тук не става въпрос толкова за проблеми с перисталтиката, а за едно странно чувство в коремната област. То се дължи на факта, че стомахът ви е един вид втори мозък. Затова удовлетворението от изядена торта "Гараш" и 200 грама извара е напълно различно. Когато сте много притеснени, коремът ви е на топка, а когато сте влюбени, усещате така наречения полет на излюпени какавиди в гастер вентрикулусът ви.

- Зелеее!

Докато си пишете с обекта, на лицето ви стои широка и дебилна усмивка, независимо от темата на разговора.

- Совите не са това, което са

Всякакви дейности, които обикновено ви носят голямо удоволствие и за които често не намирате достатъчно време, ви се струват ужасяващо скучни. Нито филми, сериали или разходки могат да ви спасят от мислите за този човек. 

- Спринт!

Когато получите известие на телефона си, ви трепва всичко де 'що има за трепване и сте способни да надбягате Юсейн Болт и да надскочите Стефка Костадинова, само и само за да погледнете с надежда към телефона, където вероятно вместо съобщение от желания човек, сте получили покана за събитие.

- А утре?

Изпитвате нужда да се виждате почти всеки ден с въпросното лице. Всякакви други персони са с по-нисък приоритет и много по-далеч в списъка с чакащите за аудиенция.

- Асфиксия

При мисълта за въпросното лице се чувствате задъхани, макар да не сте извършвали физически дейности, които да предразполагат към хипервентилация.

- Мастурбация

Ако след мастурбация още искате този човек, то това е истинска любов в най-чистата й форма. Безапелационно.

ВНИМАНИЕ!
Методът е 100% ефективен за мъжете, но няма данни за успеваемостта при женската част. Все пак, ако някоя от вас има желание да опита, може да ме уведоми за резултатите от експеримента.

- З-з-з

Появяват се проблеми със заспиването и качеството на съня. Налични са събуждания в много по-ранен час от обикновения. Възможно е да изпитате моменти, в които не сте сигурни дали сънувате, или просто си мислите за лицето.

- Най-важният тест

Понякога самотата или желанието да имате по-специален човек до себе си могат да ви излъжат, че сте влюбени, макар в действителност да не сте. Това важи дори да са отчетени всички останали симптоми! Най-лесният начин да разберете дали симптомите са лъжовни, е като си зададете простия въпрос: "Искам ли друг човек повече?" Разрешено е за сравнението да ползвате дори Райън Гослинг и Джесика Алба.

За съжаление, съвременната медицина не може да ви помогне, а употребата на алкохол и психотропни вещества би ви тласнала към деструктивни самопризнания.
Единственото решение, ако несподелено изпитвате всички изброени симптоми, е да потърсите добър екзорсист.