Съвременната мода изразява силно желание за комфорт и функционалност през целия ден и това е така, защото хората искат да бъдат в добра емоционална и физическа форма в ежедневието си.  Този нова, спортно-елегантна тенденция, наречена  *athleisure*,  налага нов стандарт в прането и предизвиква разнообразие от стилове, материи, цветове и принтове, които безспорно „разтягат” платовете. Но защо ние все повече искаме дрехи, които обединяват комфорт и стил в едно; искаме дрехи, които са вдъхновени от спортното облекло?

За да разберем по-добре връзката между хората и техните дрехи, Ariel предприе поредица от проучвания, с водещия в областта на когнитивната психология, д-р Лорънс Розенблум от Калифорнийския университет „Ривърсайд” (Riverside), който изследва в дълбочина  когнитивността на тъканите. Този термин описва ефекта на нашите дрехи върху подсъзнанието ни и върху начина, по който възприемаме себе си, върху начина ни на мислене, изследва ефекта на дрехите върху нашите настроения и поведение.

Съществуващите изследвания показват, че хората са по-ефективни, когато са облечени в дрехи, пряко свързани с важни аспекти на задачата, която извършват. В допълнение, ранните експерименти показват, че ефективността на изпълнение се подобрява, когато сме облечени в  чисти и удобни дрехи. Така че, чистите  и удобни дрехи наистина имат значение, когато става дума за благополучие  и ефективност. Ние сме това, което носим.

Тъй като дрехите имат важна роля в ежедневието ни, грижата за тях е от огромно значение и изисква не само продукт, който да премахва петната, но и да помага за поддържането на добрия външния вид на дрехите и запазване на качеството на материята при допир. Дрехите се нуждаят от продукт, които да запазва качествата им след всяко следващо пране и след всяко следващо обличане.

Ето защо новият прах на Ariel с концентрираната си формула поставя нов стандарт в грижата за дрехите като не само осигурява  безупречни премахване на петната от първото изпиране, но освен това защитава влакната и запазва стила, комфорта и удобството на дрехите. А количеството прах е по-малко от преди.  Една мерителна лъжица Ariel от подобрената формула изисква 35% по-малко продукт и същевременно ви осигурява по-добро премахване на мазните петна (в сравнение с предишните Ariel Mountain Spring и Ariel with a touch of Lenor без концентрирана формула), по-наситени цветове ( в сравнение с Ariel Color без концентрирана формула) и по-дълга свежест (в сравнение с Ariel без концентрирана формула).

Със специалния дозатор, включен в новата опаковка на Ariel, е много по-лесно да измерите правилната доза, което означава, получавате най-доброто за вашето пране.

Защото, дрехите днес не са просто тъкани - модерният гардероб, като съвременния начин на живот, става все по-динамичен.

Грижете се за дрехите, които обичате с Ariel.

Чрез тристепенната технология FibreScience новият Ariel  почиства, защитава и преминава отвъд премахването на петната, като по този начин се грижи за дрехите, които обичате. Само една доза от новия Ariel почиства безупречно, осигурява дълбоко премахване на петната, почиствайки тъканите в дълбочина, за да се премахнат всички следи от петна,  както видими, така и невидими.

Благодарение на технологията „Advanced Protect”, Ariel предпазва дрехите от повторно посивяване на тъканите.

И също така Ariel помага на тъканите да запазят свежото си ухание по-дълго време.

*аthleisure – комбинация от аthletics и leisure (спорт и свободно време)