Не очаквай да намериш любовта след секс за една нощ. Това че прекара нощта с готин пич, не означава, че си намерила сродна душа. Ето как да сведеш неловките моменти на сутринта до минимум и да запазиш достойнството си.

 

Забърса го случайно в бара и прекара нощта в апартамента му. Той иска само секс, а ти се заблуждаваше, че търсиш същото. Случайният секс обаче се оказа най-лошото нещо, което изобщо ти е хрумвало. Туширай чувството на вина и продължи напред. За начало следвай тези 8 стъпки.

Не оставай в леглото му твърде дълго: Дори и да имаш жесток махмурлук, не оставай в леглото му цял ден. Направи всичко възможно да се прибереш у дома и да тлееш в собственото си легло. Вероятно той има нещо за правене и ти само му досаждаш. Сутришният секс също не е основателна причина да оставаш до обяд. Магията на случайната ви среща свършва някъде в ранните часове на сутринта. Когато усетиш по-осезаемо реалността, е време да си ходиш.

Не оглеждай стаята му прекалено много: Може да намериш снимка на приятелката му или... нещо още по-лошо.

Включи телевизора, след като се събудиш: Ако имаш тежък махмурлук, телевизорът ще отвлече вниманието ти от адската болка в главата и ужасния вкус в устата. Освен това, ще запълни неловката тишина.

Не разхвърляй дрехите си в разгара на купона: Знаем, че това е трудно да се направи в разгара на купона, когато всички дрехи ти пречат. Не забравяй обаче, че на сутринта ще трябва да ги събираш и да прекараш няколко мъчителни минути под изпитателния му поглед.

Не оставай за закускаСрамота е, че тези случайни срещи приключват бързо без фанфари! Но ако останеш за закуска, рискуваш да останеш целия ден. Често тези закуски не приключват само с кафето и препечените филийки. Несправедливо е за този, който има нереалистични очаквания за нова среща. Може да си ти, но може и да е той!

Не обличай ризата му: Първо - може да не му хареса и да те вземе за лепка, второ - може да попаднеш в капана на случайния секс и да си въобразиш нещо повече. Тази удобна, износена риза е за приятелката му, не за теб...

Бъди реалистка: Може да му дадеш номера си, но не очаквай да те потърси. Не му вярвай, когато промърморва, че ще ти се обади. Не придавай голямо значение на всяка прегръдка, целувка или мила дума, защото те вероятно са отработен жест.

Позволи му да те закара до вас: Представи си как изглеждаш с късата си рокличка, размазан грим и разрошена коса. Нима искаш да се разхождаш в този вид? Ако той е истински мъж, ще те закара до вас или ще ти извика такси и ще го плати. Позволи му да те изпрати до колата ти, ако имаш такава. В случай че не направи нищо от горепосочените неща, изтрий мобилния му телефон и го нареди пред приятелките си. Това вероятно ще помогне да се почувстваш по-добре!

Остани дама, дори когато не се чувстваш такава! Случайният секс не те прави по-лоша...