Всяка жена иска мъжът й да има пари. Нормално е човек да се стреми към добро положение и да иска да може да си позволи всякакви глезотии. Не е много нормално това да е болна фикс идея, но както и да е. Проблемът по веригата е, че жените не знаят как да ги намерят такива мъже. Всъщност, те ги намират, но за кратко. После ги намират отново. И така нататък, и така нататък. 
 
Мъже с пари има навсякъде, но или са до известна степен твърде умни, за да бъдат излъгани, или са презадоволени. Тоест или чрез акъл са постигнали нещо по един или друг начин, или всичко им е дошло наготово от някъде и не ценят нищо. Едните знаят кое им "качество" се цени най-много, тъй като вече не са на по 20 години, а на другите изобщо не им пука, именно защото са на 20 години. Всички се забавляват с наличния персонал доколкото им е забавно. В процеса държанките могат да получат някой друг парцал, Айфон, или кола. Повечето са в заблуда, че са "някакви" на тези персонажи, но в краен случай при приключване на отношенията става ясно, че не са били никакви. Животът нито започва с Айфона, нито свършва с Мерцедеса. Съществува заблудата у тези жени, че използват мъжете за парите им, но всъщност използваните са те.
 
Бърз въпрос - ако имам кутия с 25 вафли и ти дам само 1, за да получа нещо много ценно от теб, като например достойнството ти, то кой кого използва?
 
Мъжката дума е нещо много, много силно нещо. Най-вече защото няма как да си мъж, ако не си държиш на думата. Това ми напомня за филм по действителен случай, който гледах наскоро. Ставаше въпрос за френския гангстер Жак Месрин. Най-кратката версия: Жак Месрин беше в затвора и обеща в замяна на помощ за бягството си, да се върне и да опита да освободи помогналите му. И той успя да избяга и наистина после нападна затвора в опит да ги освободи. Ето това е мъжката преданост. Поне тази на истинсктие мъже. Един мъж ВИНАГИ ще обича жена, която е била до него, когато е нямал НИЩО и е бил НИКОЙ. Може след време да не иска да е с нея и да не са завинаги заедно, но винаги ще е готов на всичко за нея. Никога няма да забрави тази, която е искала просто да бъде с него, без да се интересува от нищо друго. 
 
Докато търсите този, който не влага нищо от себе си на емоционално ниво, а просто си почесва егото до красива жена, все ще сте нещастни и все ще са ви криви мъжете. Едва когато започнете да търсите онзи, с пламъка в очите, амбициозният и упорит, който иска да постигне всичко СЪС и ЗА вас, тогава можете да попаднете на нещо специално и някой ден да имате... всичко.
 
Малки рискове - малък живот, големи рискове - голям живот.