Макар малко хора да си го признават, всички се кефим на многобройните лайкове. Въпросът обаче е, как да ги съберем? Кои постове са обречени на успех и кои на провал? Придържайте се към тези съвети, ако искате да разцепвате от лайкове. 

Дупе

Най-лесният начин да оберете хорските лайкове, е като качите плажна снимка по прашки. Всички обичат задници и реално това е оръжието, което всяка жена притежава. Не си мислете, че са ви необходими перфектни задни части, за да ги снимате. Всичко зависи от начина на заснемане и позата.

Цици

Разбира се, на второ място по продуктивност е бюстът. Дълбокото деколте прави чудеса. Дори да се щракнете рано сутрин след тежка вечер, подпухнали и без грим, ако сте се разгърдили, ще съберете всички погледи и адмирации.

Плочки

Плочките са същински афродизиак. Те са еквивалентът на женските цици и задник. Ако няма с какво друго да блеснете, покажете пресата, но се снимайте на Витоша, за да не изглежда, че сте непрестанно във фитнеса.

Бебета

Един от най-добрите генератори за лайкове, е бебето до 2-3 годинки. По принцип, ако сте си го направили сами, вероятността снимките да бъдат по-харесвани е много по-голяма, но имайте предвид, че бебетата се будят нощем, реват често, не умеят да си кажат какво искат и да ви теглят една майна, когато не са доволни от вас, повръщат, акат в гащи от найлон, които освен, че са скъпи, трябва лично да се монтират и изхвърлят от вас. Сами разбирате, че не е разумно главният мотив за направата на бебе да бъде предимно събирането на повече лайкове, затова се снимайте с детето на някой познат. Най-лесно е да се позира с чужди постижения.

Любимци

Както се казва, не съм достатъчно богат, че да си купувам евтино. Същото важи и за домашните любимци. Екзотичните котки, чиито муцуни са сплескани сякаш непосредствено след раждането си, са се блъснали в пълен спринт в стена, са къде-къде по-обичани от обикновените улични мачки. Тенденцията при кучетата е, че младите сладки палета са далеч по-приятни от огромните ротвайлери с висящи от муцуната лиги.

Разкази от криптата

Статусите с вълнуващи случки са много голям лайкомагнит. В случай, че не ви се случват впечатляващи неща, просто си измисляйте такива, но бъдете внимателни в подбора, че да не ви нарекат лъжци. За да не може никой да опровергае думите ви, измислицата трябва да е интимна. Например докато сте правили палачинки сте залепили някоя за тавана, след което сте строшили полилея в опити да я свалите с метла.

Бъдете красиви

Е, признавам, това е малко тъп и не особено практичен съвет, но е научно доказан факт, че красивите хора се радват на по-многобройни лайкове отколкото не-красивите. Но дори да не сте такива, надеждата не е загубена...

Ако не сте красиви...

Най-практично ще е да пуснете снимка с блуждаещ в пространството поглед, като задължително добавите вълнуващ цитат. Така не ще е ясно дали харесват вас или хубавата мисъл, но пък ще цъкат. Ето няколко примерни цитата, които гарантират успех:

"Да обичаш себе си, означава да си влюбен цял живот." Оскар Уайлд

"Животът има такъв смисъл, какъвто аз пожелая да му придам." Паулу Коелю

"Едно е да се примириш, а друго - да приемеш." Хорхе Букай

Възмущение

Нищо не обединява една нация толкова, колкото омразата към к*рвите. Всеки статус, който открито храни въпросните "к*рви", ще се хареса от много лица, защото ще си помислят, че е писан именно за онази к*рва, която те мразят.

Храна

Екстравагантните ястия са интересни, но обезателно простите удоволствия ще съберат повече сочещи към небето палци. Филията с лютеница, пицата или пържените картофи със сирене, са доста добри варианти, но най-най-най-харесваемите неща, са десертите. Сладоледи, пасти, торти, еклери - няма как да сбъркате.

 

БОНУС!!! Научихме как да събираме лайкове и като допълнение набързо ще обсъдим постовете, които не се харесват.

  • Ноктопластиката. Знам, че вас си ви кефи, но ако приемем, че една жена цели да събира мъжките симпатии, то тогава няма абсолютно никаква причина да показва маникюра си, тъй като нито един хетеросексуален мъж на планетата не се впечатлява или интересува от подобни работи.
  • Бебето е нож с две остриета и с него може както да спечелите нечие умиление, така и да го накарате да употреби бутона unfollow. Колкото и да обичаме децата, не искаме да им гледаме чурката, докато ги къпете.
  • Всякакви тегави публикации с насилие над извънземни на другия край на галактиката.
  • Онзи твърде популярен пост, който вече е споделен от 1000000000 човека преди вас.