Есента е сезон, който стресира организма. Тя носи не само дъждове и ниски температури, но и отслабен имунитет, депресии, хронична умора, трудност при концентриране. Мисълта, че трябва да преминеш през тези състояния в продължение на месеци е плашеща. Не се паникьосвай! Можеш да възстановиш хармонията в тялото си и да си върнеш желанието за живот с помощта на една детоксикация!

Редовната детоксикация е необходимост! Пречистването на организма не само възвръща  жизнената ти енергия, но и укрепва здравето ти. Една детоксикация ще ти позволи да се радваш на железен имунитет през студените месеци!

Един режим за детоксикация не трябва да те навежда на мисълта за строга диета. Достатъчно е да намалиш консумацията на рафинирани храни, мазнини и сладкото. В замяна, имаш нужда от 2 литра течности всеки ден и колкото се може повече фибри: плодове, зеленчуци и КолонХелп!

Съвет от специалист

Надя Петрова, нутриционистка: Нека видим как да предпазите себе си и цялото семейство от грипове и настинки – не само за зимата, а и по принцип. Първо, погрижете се за здравето на защитните бариери, което включва:добра лична хигиенаи добре работещ храносмилателен тракт. Това е една от най-важните стъпки. Ако първото ниво на защита не работи оптимално, имунитетът рано или късно ще поддаде, защото ще му се е налагало да се бори с нашественици прекалено често. За подпомагане на процеса, може да използвате някои хранителни добавки като КолонХелп, която се грижи за здравето на чревния тракт чрез комбинацията си от фибри, омега 3 мазнини и билки, и да добавите към нея пробиотици. Важно е да се знае, че запекът също е сериозен фактор, отслабващ имунитета, защото определена маса се задържа прекалено дълго в храносмилателния тракт, което си има последствия. КолонХелп Ви е от полза и при запек, понеже фибрите от продукта са ефикасни за регулиране на транзита и премахване на запека.

С фибрите КолонХелп печелиш здраве!

КолонХелп, 100% натурален чревен регулатор и детоксикатор, е най-ефикасната формула от фибри на пазара!

Фибрите от семената на лен и псилиум, включени в състава на КолонХелп, имат синергично действие за детоксикация на организма, възстановяване на здравето и красотата. Фибрите КолонХелп поемат вода, набъбват и „обират“ токсините от дебелото черво, извеждайки ги от организма.  Заедно с елиминирането на токсините, ще почувстваш и нормализиране на чревния транзит и премахване на подутия корем. Симптомите на раздразненото дебело черво ще се облекчат – това е голямо предимство пред други детокс-продукти, които не се препоръчват за раздразнено дебело черво.  

Същевременно, КолонХелп ще ти помогне да преминеш през зимните месеци без да се разболееш. Комбинацията от една чаша кисело мляко и фибрите КолонХелп представлява бърза и здравословна закуска, която възстановява чревната флора и укрепва имунитета.

Не се страхувай от анемии по време на детоксикацията! КолонХелп не елиминира минералите от организма, подобно на други мощни очистителни детоксикатори. Още повече, КолонХелп е много по-добър от други продукти за детоксикация, не съдържа зърнастец или майчин лист – растения с интензивен слабително-очистителен ефект, които водят до привикване.

Бонус: можеш да отслабнеш с 4-5 килограма

Сред всички сезони именно есента е тази, която благоприятства лесното наддаване на тегло. Скорошно проучване доказва, че заедно с падането на температурите настъпва забавяне на метаболизма. Това означава, че не само токсините лесно ще могат да се натрупват в организма, но и килцата.

Една детокс-диета с продукта КолонХелп елиминира токсините, ускорява метаболизма ти и помага да смъкнеш здравословно 4-5 килограма!

Истината е, че околните възприемат от нас това, което излъчваме на подсъзнателно ниво. Започни сега детокс-диетата и след няколко седмици ще удивиш всички с енергията си, желанието си за живот и здрав вид! КолонХелп е до теб!

Поръчай сега КолонХелп и още утре ще го получиш вкъщи! Обади се на 082.299.999 или влез на www.colonhelp.bg, и се радвай на чудотворните ползи на КолонХелп! Доставката е БЕЗПЛАТНА в цяла България!