Уви, дами, в този текст няма да научите нещо, което вече не знаете, но пък би могъл да бъде много полезен за половинките ви. Поне в случай, че не искат в даден момент да скъсате договорите им без тяхно желание.
Така, господа...

Социални мрежи

В начало на отношенията ще бъдете дискретен и ще й влизате тайно във Фейсбука, за да проверявате кой й пише. Ако някой има наглостта да й се включва, може да го блокирате, като преди това хубавичко ще го нахраните и заплашите с бой. С напредването на отношенията, ще изисквате тя да ви показва Фейсбука си и да трие бивши гаджета и приятели, които вие не одобрявате. Накрая, след падането й под иго, ще наредите да си деактивира профила в знак на васална вярност към вас. Така ще сте по-спокойни за конкуренцията.

Къв е тоя?

Задължително трябва да изискате досиетата на всички мъже от миналото й. Това може да се случи в етапа, когато Фейсбук профилът й е почти ваш. Отваряте някоя снимка, цъкате на лайковете и започвате да питате. "Къв е тоя?", "Тоя откъде го познаваш?", "С тоя спала ли си?" и т.н. и т.н. След това може да й вземете телефона и да направите същото с указателя. Ако сте от най-недоверчивите, започнете да звъните на произволни номера, за да проверите дали гласът съответства на името. Това е необходима мярка, защото понякога зад името Цвети, се крие някой си Стоян.

Златна клетка

Навън е опасно и бродят други мъже, затова ще бъде най-добре да й забраните да излиза. От университета или работата, директно вкъщи. Ревността ви трябва да проникне дълбоко в костите й. Че какво казва по-истински "обичам те" от едно "забранявам ти да излизаш с приятелки"? Нека си стои у дома. За да не й е скучно без Фейсбук, ще чисти, готви и пере.

Ти това къде го научи?

Да кажем, че приятелката ви е изкусна в леглото. По време на някой скандал може да използвате това, за да я наречете курва, защото няма как да е толкова добра, без да го е правила много пъти и с много хора! Също така може да я заядете и за облеклото. Само проститутките ходят с поли над коляното! Като цяло при всяка удобна възможност, я обиждайте по такъв начин, че да й създадете комплекси и да запомни думите ви завинаги.

Мързел

Мързи ви и сте уморени да правите каквото и да е с нея, но звънне ли някой приятел за пиене на бира, се спускате гол и бос като пожарникар по улуците на блока и продължавате в спринт към кафето. Преди сте ходили да я взимате от другия край на града, дърпайки собственоръчно рикша, то в ден днешен й предлагате да си вземе такси, трамвай или метро, понеже "не ви се пали колата". Ако пък решите да я вземете, сте в правото си да й отровите душата и да й натяквате колко голяма услуга е това.

Поддръжка

Спомняте ли си как в началото винаги удряхте една контра, сещате се къде, когато имаше и минимален шанс да се докоснете до нея? Е, забравете за това. Когато тя ви стане гадже, няма никаква нужда да полагате подобни излишни хигиенни занимания. Тя трябва да ви обича такива, каквито сте.

Секс

Докато се борите за назначението, давайте всичко от себе си в леглото, а после бийте отбой. Удряйте си по една бърза под душа и толкова. То и без това жената няма угодия. То не са капризи за предразполагане, за любовна игра, за романтика, без изобщо да си дава сметка, че утре трябва да ставате рано. Пък и един път иска такъв секс, друг път онакъв. Аман! Веднъж-дваж на няколко седмици й стига.

Комплименти

Когато сте някъде с нея, може да се заглеждате безпардонно по всеки минаващ задник. Трябва да се отдава почит и на чуждите жени, я! На вашата не е нужно да й казвате нищо мило. Все пак няма по-голям комплимент от това, че сте с нея.

Комуникация

Когато вече обезателно е ваша собственост, провеждате повече разговори с телевизора, псувайки Алекси Сокачев, Ники Кънчев и банкера от Сделка или не, отколкото с нея. Цялото ви общуване се случва при гледане на филми, или извършване на всевъзможни други дейности. Времето е ценно и трябва да се оползотворява максимално.

Заключението е просто. Задушаващата и болнава ревност работи само и единствено против вас. Псевдо контролът ви гарантира провал. А всичко останало са само действия и бездействия.