Да видиш как изглеждат порасналите деца на любимите ти звезди, понякога е също толкова интересно, колкото промяната и развитието на самите звезди. За да задоволим любопитството ти (а и нашето собствено), се поразровихме  и открихме снимки на порасналите деца на идолите ни от 90-те. 

Кая и Пресли Гербер

(деца на Синди Кроуфърд и Ранде Гербер)

Децата на супермодела Синди Кроуфърд вървят по нейните стъпки. Още от 14-годишна Кая е подписала договор с модна агенция и вече се е снимала за няколко издания.

Пресли също е позирал за редица списания. Интересува се и от фотография. 

Рафърти и Айрис Лоу

(деца на Джъд Лоу и Сейди Фрост)

Големите деца на Джъд Лоу - 18-годишният Рафърти и 15-годишната Айрис, също се интересуват от моделство.

Франсис Бийн Кобейн

(дете на Кърт Кобейн и Къртни Лав)

24-годишната дъщеря на една от най-известните двойки на 90-те се интересува от изкуство, по-конкретно - от рисуване. През 2013 г. организира първата си изложба. Въпреки крехката си възраст, тя вече има един провален брак зад гърба си.

Лурдес Мария Чиконе Леон

(дете на Мадона и Карлос Леон)

19-годишната Лурдес е същата бунтарка като майка си. Тя обожава светлините на прожекторите и не се страхува да заявява мнението си. Когато е на 14 г., с майка ѝ пускат модната колекция „Материално момиче”, на която Лурдес е основният дизайнер. Многократно е канена да участва във филмови продукции, но родителите ѝ са били против.

Лили-Роуз Мелъди Деп

(дете на Джони Деп и Ванеса Паради)

Хората започнаха да се интересуват от 16-годишната Лили-Роуз покрай миналогодишната кампания на „Шанел”, на която Лили-Роуз стана основно лице. В момента момичето се старае да развива актьорската си кариера. Последният ѝ проект е „Планетариум”, където си партнира с Натали Портман. 

Айрленд Болдуин

(дете на Ким Бейсингър и Алек Болдуин)

20-годишната дъщеря на двама от най-големите секс символи на 90-те е наследила техния чар. Популярността на Айрленд расте всяка година. Вече е участвала в няколко филма, освен това се е снимала за редица списания и реклами.

Патрик и Катрин Шварценегер

(деца на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър)

От децата на Арнолд Шварценегер 22-годишният му син, Патрик, е добил най-голяма популярност. Той вече има собствена модна колекция, бил е модел, актьор и гадже на Майли Сайръс. Сестра му Катрин живее доста по-спокоен живот - учи в университет, има собствен блог и обожава да чете книги.

Бруклин и Ромео Бекъм

(деца на Виктория и Дейвид Бекъм)

Очевидно е, че моделството е в кръвта на семейство Бекъм. Големите им синове - 17-годишният Бруклин и 14-годишният Ромео, вече са участвали в реклами на световноизвестни модни марки. Бруклин обожава спорта и фотографията.

Уилоу и Джейдън Смит

(деца на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит)

Тези две деца от малки бленуват за светлината на прожекторите и няма да се спрат пред нищо в името на известността. 15-годишната Уилоу се е занимавала с музика, танци, актьорство и моделство. 17-годишният Джейдън е певец, танцьор и актьор. Във филми си е партнирал с баща си и с Киану Рийвс. 

София, Систин и Скарлет Сталоун

(деца на Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин)

Миналата година чаровните дъщери на Сталоун предизвикаха истински фурор, появявайки се на червения килим с баща си. Двете каки - 20-годишната София и 18-годишната Систин, вече са се насочили към моделството.

Кристофър Ван Варенберг и Бианка Брий

(деца на Жан-Клод Ван Дам и Гладис Португийс)

Известният актьор разказва, че е помагал за актьорските кариери на децата си. Благодарение на него и двамата вече са участвали във филмови проекти. Бианка е истинска дъщеря на баща си - тя обожава ездата и се интересува от бойни изкуства.

Принс Майкъл и Парис-Майкъл Катрин Джексън

(деца на Майкъл Джексън и Деби Роу)

Двете деца на Краля на поп музиката сякаш са от две различни планети. 18-годишната Парис е истинска бунтарка. Тя не се свени да разпространява интимни снимки на нея и приятеля ѝ, често сменя стила си и открито говори за лошите си навици, които се опитва да пребори. Нейният брат Принс е много по-улегнал. Мечтата му е да бъде филмов продуцент и режисьор.

Габриел-Кейн Дей-Луис

(дете на Даниел Дей-Луис и Изабел Аджани)

20-годишният Габриел-Кейн е най-големият син на Даниел Дей-Луис. Младежът също се е насочил към моделството и се е снимал за няколко корици. Друга негова страст е музиката.