Обикновено свързваме лятото с почивката на море. Шумът, пренаселените курорти и жегата обаче, пречат на летовниците да релаксират. Често се връщаме от морето по-изморени, отколкото сме били на отиване. Затова имаме нужда от релакс!

Истинската почивка изисква спокойствие, природа, чист въздух и много глезене. Вижте 10-те изисквания за пълноценна презареждаща почивка:

  1. Планина

    В планината ще намерите нужното спокойствие, прекрасна гледка, чист въздух и страхотни места за разходки.
    Ако държите да се сдобиете с хубав дълготраен тен това лято, трябва да знаете, че това става най-бързо в планината.
  2. Вода

    Водата от минералните извори повишава тонуса и ободрява. Изворите са перфектният избор за комбинация на полезното с приятното чрез балнеолечение. Със сигурност ако облекчите болката от стара травма или хронично заболяване ще се чувствате много по-отпочинали.
  3.  Какво е релакс без SPA?

    Чрез парна баня, сауна, тангентор, масажи, ароматерапия, перлена вана, шоколадова и винена терапия ще се поглезите както заслужавате и ще се заредите със свежи сили.
    SPA процедурите ще ви освободят от натрупания стрес и ще постигнете пълна релаксация.
  4. Басейн и джакузи
     
    Открит минерален термален басейн и джакузи ще ви накарат да се отпуснете и да се насладите на почивката си.
    Минералните басейни комбинират забавлението с положителното влияние на минералната вода върху организма.
    Джакузитата пък дават онова усещане за лукс и отдих, което ще ви накара да се откъснете от сивото ежедневие напълно.
    Барът край басейна ще ви позволи да се насладите на релакса от плажуването с освежаващ коктейл в ръка.
  5. Отлично място за хранене и бар

    Красивата гледка от лятната градина на ресторанта допълва празника на сетивата от барбекюто, приготвено от майстор-готвач.
    Задължително условие за доброто ви прекарване е достатъчно разнообразно меню на ресторанта. Добрата кухня и свежи напитки ще поглезят сетивата ви. Богат винен лист пък ще допълни романтичната атмосфера за вас и половинката ви.
  6. Wi Fi

    Необходим е на повечето от нас дори по време на почивка.
  7. Занимания за децата

    Когато децата са отегчени, те не спират да правят бели. Детски кът, в който да можете спокойно да ги оставите, ще подари на вас почивка, а на тях – часове интересни игри.
  8. Забележителности

    Място с история и много забележителности наоколо, музеи и резервати за животни ще ви позволи да се докоснете до историята и природата на България.
  9. Спокойно, но не изолирано място

    Важно е комплексът, в който ще почивате, да не е изолиран, тъй като това убива всякаква спонтанност и възможност за разнообразие. Ще се чувствате най-добре, ако комплексът е близо до град, в който можете да пазарувате и да се отдадете на нощен живот.
  10. Спорт

    Фитнес в комплекса няма да ви позволи да изгубите форма.
    По време на почивката си имате достатъчно време да опитате интересен спорт, който не сте опитвали. Голфът например, е добър начин за допълнително забавление през лятната ви ваканция.

Всички изисквания за перфектната релаксираща СПА почивка са спазени в хотел „АСПА ВИЛА”. Пакетите на прекрасния хотелски комплекс „АСПА ВИЛА” включват нощувки, закуски, ползване на минерален басейн, шезлонг и чадър около басейна, фитнес, сауна, парна баня, сейф, паркинг, безжичен интернет и са на специални летни цени.

С уникалното си местоположение в малка борова гора, защитен от трафика и шума на големия град, хотел „АСПА ВИЛА” е чудесен избор за Вашата ваканция.
„АСПА ВИЛА” – Където красивата природа, лековитата минерална вода, вълшебната атмосфера на Разложката котловина, чудодейните SPA процедури и отличното обслужване се срещат.

Направете правилния избор за истински релаксираща почивка с „АСПА ВИЛА”!