Когато си влюбена, започваш да се държиш различно. Хормоните ти са полудели, а мислите ти са обсебени само от един човек – лягаш и ставаш с мисъл за него. Любовта може да ни накара да проявим нетипични за нас черти – може би започваш да си тананикаш в супермаркета, прекарваш твърде дълго време в размисли какво да облечеш или си готова да опиташ нови неща, защото той ги харесва.

Начинът, по който се държиш, докато си влюбена, може би е повлиян от зодията ти. Провери какво казват звездите за начина, по който обичаш и ни сподели – вярно ли е?

Овен: Любовта е пожар

Овните никога не бягат от нови предизвикателства. Те са приключенци по душа – смели и авантюристични. Още в самото начало на връзката са готови на големи жестове, защото обичат да се раздават и никога не подхождат резервирано. Ако една дама Овен харесва някого, вероятно дори няма да чака той да направи първата крачка, защото не се бои от откази. Любовта на тези дами е ненаситна и пламенна като пожар.

Телец: Любовта е тест

Телците обичат всички сладки страни на живота и обичат да се глезят. Но най-важното е, че обичат себе си и знаят стойността на любовта си. Затова те не я раздават лесно, първо трябва да поставят избраника на тест, чрез който той да си заслужи любовта им. Представителките на тази зодия обичат силно, но често прикриват чувствата си.

Близнаци: Любовта е мистерия

Близнаците са социални личности с разнолик характер, но любовта често ги хваща неподготвени. Докато са влюбени, те постоянно са раздвоени между разума и сърцето и околните няма как да знаят какво да очакват от тях. Едно е сигурно при Близнаците – те обичат изненадите и вълнуващите срещи, затова никога не могат да останат във връзка, в която им е скучно.

Рак: Любовта е уют и топлина

Раците са много привързани към дома и семейството – те ги пазят като истински съкровища. Жените Раци са подвластни предимно на емоциите си, затова, докато са влюбени, те са изцяло погълнати от любовта, а тя им носи чувство за уют и топлина, като меко одеяло в зимен ден.

Лъв: Любовта е всепоглъщаща

Лъвовете обичат цялото внимание да е съсредоточено върху тях, но когато са влюбени поставят на сцената любимия човек. Дамите от тази зодия стават напълно обсебени от партньора си и забравят себе си. Те постоянно мислят за него и желаят постоянно да са заедно.

Дева: Любовта е плашеща

Девите обикновено твърде много мислят и виждат проблеми и недостатъци там, където ги няма. Те са много критични към себе си и затова се стремят да не показват любовта си. Когато обектът на желанието им се появи, стомахът им се изпълва с пеперуди, но вместо да покажат емоциите си, те биха се пошегували или биха ударили другия закачливо, вместо да го целунат. Представителките на тази зодия вечно се страхуват, че ако разкрият силата на чувствата си, накрая могат да загубят и да изглеждат смешни.

Везни: Любовта е в малките жестове

Везните ценят изкуствата, красотата и хармонията. Те винаги се стремят да направят всички щастливи. Затова, когато са влюбени, те се съобразяват с любимия и се стараят да му показват любовта си чрез множество малки жестове. Любовта на дамите от зодията не е всепоглъщащ пожар, тя е топлината и спокойствието на малките неща.

Скорпион: Любовта е тръпка

Скорпионите не се притесняват да мечтаят смело и се стремят към вълнуващ живот. За тях любовта е най-силната тръпка и затова обичат безстрашно, пламенно и жертвоготовно. Единственият им недостатък е, че често се държат малко собственически с партньорите си и много ги ревнуват.

Стрелец: Любовта е пътуване към себе си

Стрелците са интелигентни, страстни и оптимистични натури. Те са винаги пламенни в начинанията си, а когато става дума за любов – този пламък се умножава и се превръща в пожар. Затова са най-щастливи, когато радват партньора си. Освен това чрез любимия те откриват себе си и любовта се превръща в едно безкрайно пътешествие.

Козирог: Любовта е мисия

Козирозите са сериозна зодия, която обича контрола. Затова, когато са влюбени, те си мислят, че цялата връзка лежи върху техните рамене. Дамите от тази зодия могат да обичат цял живот и винаги се впускат във връзката с идеята, че ще бъдат заедно завинаги, което пък изисква много труд от тяхна страна. Това, което трябва да осъзнаят, е, че трябва да се отпуснат и да поверят част от контрола на партньора си.

Водолей: Любовта е вдъхновение

Водолеите са разнолики личности с добри сърца, които искат да спасят света. Те са идеалисти и мечтатели, затова реалността често ги изненадва. Много е вероятно те да се влюбят съвсем неочаквано и любовта да ги завари неподготвени. Когато това се случи, светът им се преобръща, в стомасите им запърхват пеперудки, коленете им се подкосяват и целият свят им изглежда нов и вълнуващ.

Риби: Любовта е отдаденост

Рибите са много емоционални и винаги мислят за останалите. Когато са влюбени, те са напълно отдадени на другия човек и искат да го зарадват с всякакви мили жестове. В началото на връзката мечтите напълно могат да погълнат Рибите и дори да им попречат на ежедневните задължения, защото в мислите им са само планове какво да купят на любимия за рождения му ден, какво куче ще си вземат някой ден и колко деца ще имат.