Когато една жена е влюбена, тя е склонна да преминава всички граници. Кои граници не трябва да бъдат прекрачвани никога, ще ви покажем в следващата статия.

Скоростно привързване
Почти невъзможно е да сте с някого от седмица и вече да изпитвате непоклатима и чиста обич, това плаши мъжете и доста често ги отблъсква. Не прибързвайте с изричането на вълшебното изречение и уловете правилния миг, когато му дойде времето.

Обсебване
Топлите чувства, които изпитвате към него, не ви позволяват да го оставите да диша, но като всяко човешко същество и той се нуждае от глътка въздух. Не му се обаждайте през минута, не прекалявайте и с текстовите съобщения. Всеки се нуждае от време за себе си.



Изслушвайте го, разбирайте го
Повечето жени обичат да водят монолог при разговор с половинката си. Изслушвайте мнението му и се опитвайте да го разберете. Ще се изненадате в колко от случаите мъжете са по-прави от нас.

Твърде много секс
Вярно е, че мъжете са заклети почитатели на секса, но това не означава, че те искат само това от една връзка. Напротив, когато той иска да ви прегърне, не си сваляйте роклята, те също се нуждаят от нежност, макар и по-рядко от нежния пол.



Ревността е проблем
Вярвайте му, но преди това се уверете, че го е заслужил. Мъжете обичат да бъдат ревнувани, но умерено. Не се сърдете щом погледнат красивото момиче, което минава покрай вас. Това е мъжки инстинкт и далеч не означава, че той не ви обича.

Приятелите му са важни

Позволете му да прекарва част от времето си с приятелите. Колкото и щастлив и влюбен да е един човек, той винаги се нуждае от приятели, с които да гледа мача, да пие бира и да играе белот.

Миналото си е минало
Не му говорете за бившите си приятели! Дори да използвате лоши думи, мъжът до вас ще иска да знае, че сте здраво стъпили в настоящето, където е той. И не забравяйте, че ако Пепеляшка се беше обърнала назад, нямаше да стане принцеса.