Оказва се, че индивидуалните особености на човешката природа зависят не само от знака на зодията, но и от кръвната група. Дали наистина е така?

Японски учени в следствие на многобройни експерименти потвърждават, че има зависимост между личностните качества на човека и кръвната група. Вижте подробности:

Кръвна група 0

Хората с тази кръвна група се стремят да бъдат първите и най-добрите, те са лидери по природа. Активни и постоянно в движение, целеустремени, настойчиви, вярват в своите сили. Често са много емоционални, но ясно знаят какво искат от живота и как да го постигнат.
Слабост: болезнена амбиция, склонни към ревност.

Кръвна група А

Притежателите на тази кръвна група обичат реда, спокойствието и хармонията. Отличават се с доброта, търпение и честност. Сред отличителните им черти са добросъвестност, стеснителност, акуратност, не са склонни към предателство и лъжа.
Слабост: упоритост, консерватизъм, трудно се отпускат.

Кръвна група В 

Ярки индивидуалисти. Тези хора умеят бързо да се адаптират, обичат да фантазират и мечтаят. Не са свикнали да се вслушват в чуждото мнение, но на тях може да се разчита. Външно са спокойни , но вътрешно се крие чувствителна и плаха душа.
Слабост: прекаленото им желание да бъдат независими.

Кръвна група АВ

Хората с тази кръвна група винаги са общителни, вежливи, тактични и имат обострено чувство за справедливост. Често изпитват затруднение при вземането на решение - съмняват се, че това ще наруши душевния им мир. Тези хора са затворени и не доверяват своите съкровени мисли и тайни.
Слабост: понякога са твърде резки в своите изказвания.