Първата буква от името разкрива определени наши характеристики, приоритети и отношение към живота и любовта.

Dama.bg ще ви помогне да научите повече за любимия човек само по първата буква на името му, която е определяща за неговите качества и отношение към любовта.

Вижте какво послание носи първата буква от името му.

А - От този мъж може да очаквате всичко. Той обича да ви поднася изненади, които понякога ви се струват прекалени. Освен това, е романтичен, и страстен, и грижовен, но може да бъде и много опасен, ако засегнете мъжкото му его.

Б - Ако първата буква от името му е "Б", става въпрос за добре прикрит, обран в поведението си и повече сдържан, отколкото импулсивен човек. Той ще се разкрие, само ако е сигурен в любовта ви.

В - Той е сложна личност, която се нуждае от повече разбиране и подкрепа. В някои случаи е прекалено отнесен и разсеян, за да се справя със задълженията си. Ще се наложи да го приземявате от време на време.

Г - Този мъж не би се обвързал сериозно, ако преди това не си е осигурил материална независимост. За него работата и кариерата са на първо място, затова и късно узрява за брак.

Д - Не очаквайте от него да ви се обяснява в любов и да ви поднася романтични изненади. Той е по-притеснителен и затворен, но това в никакъв случай не го прави неподходящ за сериозна връзка.

Е - Бъдете внимателни с този мъж! Той знае как да омайва жените и да им сваля звезди, затова и често поддържа паралелни връзки. Трудно ще го обвържете, но ако го направите, означава, че сте точната жена.

Ж - Която жена го оплете в мрежите си, е ударила джакпота! Той е мъж във всяко едно отношение - знае как да обича, да люби и да се грижи за семейството си.

З - Обича материалното и непрекъснато се стреми към трупане на вещи. В любовта е педантичен и капризен. Често се сърди за дреболии и критикува. Самият той, обаче, не понася критиката.

И - Динамичен, емоционален и умен мъж, който знае какво иска от живота и от жените. За съжаление, бързо губи интерес към дамата до себе си и си търси нова тръпка.

Й - Ако искате сериозна връзка, този мъж е вашият човек. Той е грижовен, внимателен и стабилен. Отдаден е на близките си хора и рядко поглежда встрани. И все пак, не го подценявайте, пазете го!

К - Очакват ви много емоции и бурна страст с този мъж, но и много скандали от ревност. Той има навика да приема жените като своя собственост и се страхува да не бъде изместен.

Л - Умен, забавен и поддържан мъж с несравнимо чувство за хумор. Той знае как да прави комплименти и да привлича вниманието към колоритната си особа. Обича жените и не намира за нужно да го крие.

М - Едно непораснало момче, което се плаши от отговорности. Не обича да му правят забележки и да го критикуват. Проявява изненадващи капризи, които доста натоварват любимите му хора.

Н - Амбициозен, напорист и отговорен мъж, който се стреми към положение и власт. При него вулгарното и грубото отношение могат да бъдат фатални. Ако искате да го спечелите, бъдете нежни и деликатни.

О - Прикрит, сдържан и мнителен мъж, който не показва чувствата си. Спре ли се на вас, обаче, означава, че е готов да ви остане верен до гроб.

П - Ревнив, дързък и обаятелен, той е истинско кълбо от емоции. Връзката ви ще бъде на приливи и отливи заради противоречивия му характер. Обича парите и често пренебрегва личните си връзки заради кариерата.

Р - В началото прави впечатление на грубиянин, но с времето показва и другата си страна, която е доста по-приятна. Опитайте се да не обръщате внимание на хапливите му забележки и всичко ще е наред.

С - Хладен и резервиран в личните си връзки, а и доста капризен и претенциозен. На моменти ще имате чувството, че не отговаряте на високите му изисквания. Ще се наложи повече да си премълчавате, но пък усилията в крайна сметка си заслужават.

Т - Романтичен, раним и чувствителен мъж, отдаден на жената до себе си. Не се заблуждавайте само от привидната му нерешителност. Той няма да ви позволи да го командвате, дори много да ви обича. 

У - Забавен и галантен мъж, проявяващ изненадваща щедрост към жените. Често се подхлъзва при вида на хубава жена и трудно успява да бъде моногамен.

Ф - Бохем във всяко едно отношение! Има склонност да пилее пари за хазарт и не рядко задлъжнява. Обича да се забавлява в компанията на красиви жени, което не се променя дори с напредването на възрастта му. 

Х - Умен, изискан и добре възпитан мъж, който обръща повече внимание на интелекта, отколкото на красотата на жените. Може да го впечатлите, ако имате широки познания в различни области и умеете да водите интересен разговор.

Ц - Роден лидер, сериозен и улегнал. Жената до него може да бъде спокойна за материалното благополучие на семейството, защото той знае как да печели пари. Освен това, е грижовен и внимателен. 

Ч - Темпераментен и страстен мъж, подвластен на женската красота и секса. Трудно остава верен, особено ако жената до него не се интересува много от секс. Предпочита по-напористите и нахакани жени.

Ш - Прекалено ревнив и деспотичен, за да има хармонична връзка. Наказва сурово грешките на любимата жена и рядко признава своите.

Щ - Отдаден на работата си, с големи амбиции, идеалният служител. Не е толкова идеален, обаче, в личен план, защото редовно пренебрегва семейството си. 

Ъ - Няма да ви бъде лесно с него! За характера му се носят митове и легенди. И все пак, не всичко е загубено. Ако реши, сте точната жена за него, ще ви покаже и другата си страна.

Ю - Чувството му за хумор е уникално, а постиженията в леглото - още по-уникални. Жените сами му се предлагат и той го приема за даденост. Има шанс да се обвърже сериозно, ако открие идеалната за него жена. Тогава ще забрави за другите жени, или поне за известно време...

Я - Достойнството му е силно изразено, което често го поставя в трудни ситуации. Ако го нараните, трудно ще ви прости. За него всичко е въпрос на чест. Избягвайте обвиненията и скандалите, ако искате да го задържите.