Този тест е обиколил целият свят и повярвайте ни - и ние не можем да разберем защо е толкова популярен. Истина е обаче, че е направен на база на задълбочени проучвания, с което ви казваме да не се залъгвате по необяснимите два въпроса, от които се съдържа. Единственото, което трябва да направите е да изберете между:

А) Краставица или домат?

Б) Пъпеш или диня?

А сега вижте и какъв човек сте според това, което сте избрали:

Краставица и пъпеш

Такъв избор е по-характерен за мъжете, а тези представители на силния пол, които са посочили точно тази комбинация, са мъжествени и сериозни. Те рядко се поддават на чужди влияния и не са склонни към зависимости като злоупотреба с алкохол например. Сред тях преобладават спортсмените и любителите на пътешествия. С такъв мъж всяка жена ще се чувства като зад крепостна стена, защото чувството му за отговорност се разпростира и върху семейните отношения.

Такива мъже са целеустремени и лесно постигат набелязаните цели. Но си имат и някои недостатъци – например, не са много романтични и ако жените до тях очакват да бъдат приятно изненадани с букет цветя, по-добре направо да си кажат, вместо тъжно да въздишат и тайно да се надяват.

Жените от този тип често заемат високи постове, но в семейния живот са безпомощни като деца – не са добри готвачки, не умеят да разпределят правилно семейния бюджет, не обичат да домакинстват. Но в тяхно лице всеки мъж ще намери верен приятел.

Домат и диня

Хората с предпочитания към тази комбинация са весели и активни. Отличават се с повишена комуникативност, но не винаги отношенията им с хората са гладки, заради спонтанната им емоционалност.

Мъжете от този тип държат на удобството и уюта. Често предпочитат топлите домашни чехли пред раницата и спалния чувал.

Жените са емоционални, обичат животните и домашното огнище, с тях винаги е топло и уютно. Не умеят да интригантстват, но е възможно да са нетактични, защото казват това, което мислят. Искреност и липса на хитрост са главните психологически качества на хората от този тип.

Краставица и диня

Хората от този тип постоянно изпитват душевно безпокойство. Под външната им сдържаност се крие вътрешно напрежение. В същото време са най-творческият тип. Умеят да размишляват и сред тях често се срещат учени и изобретатели.

С мъжете от тази порода се живее като на върха на дремещ вулкан – никога не знаеш какво ще се случи утре.

Жените не правят скандали за дреболии, но трупат обиди и в един прекрасен ден са способни да потрошат всички чинии вкъщи – нерядко, в главата на бедния съпруг.

Пъпеш и домат

Ако те са ви на сърце, вие сте уравновесени, тактични и спокойни. Обичате красивите вещи и имате отличен вкус.

Мъжете от този тип са творчески натури, често стават музиканти или художници. Могат да се окажат и самовлюбени егоисти.

Жените са влюбчиви, впечатлителни, страстни и постоянни, предани, нежни и грижовни съпруги.

Най-добрите брачни съюзи според типовете в този тест се сключват между:


- Мъжпъпеш - краставица и жена краставица - диня;
- Мъж „пъпеш - домат и жена пъпеш - краставица;
- Мъж краставица - диня и жена домат - диня;
- Мъж домат - диня и жена „домат - пъпеш.

Източник: Actualno.com