Според нумеролозите съществува пряка връзка между числата и любовната съвместимост. Всичко, включително и любовта, може да бъде представено във вид на числа.

Dama.bg ви предлага един изключително интересен начин да проверите доколко сте съвместими с половинката си. И ние, като Питагор, смятаме, че нищо в любовта не е случайно. Любовната съвместимост се определя от не един и два фактора, включително и от сбора на числата на имената ви. Може да разберете дали сте съвместими и дали сте намерили сродната си душа с помощта на тази таблица. За целта трябва да проверите в таблицата на кои числа отговарят собственото ви име и това на любимия човек. Калкулирайте сбора на числата, докато получите едноцифрено число.

 

Пример: Петя + Стоян = (16(П)+6(Е)+19(Т)+30(Я)) + (18(С)+19(Т)+15(О)+30(Я)+Н(14)) = (71) + (96) = 167 = 1+6+7 = 14 = 1+4 = 5

Както виждате от примера, трябва да съберете числата, които отговарят на всяка буква от първото ви име: П+Е+Т+Я. Към тях прибавяте числата от първото име на любимия човек. Събирате двата резултата и редуцирате до едноцифрeно число. Сега вече можете да потърсите крайния сбор по-долу и да видите каква е любовната ви съвместимост.

 

Сбор 1
Комбинацията от числа, която води до този сбор, показва силно приятелство и добри отношения. Общите ви интереси и цели в живота ви сближават и често мислите еднакво. Това, обаче, сякаш отнема страстта в отношенията ви и прави сексът скучен и еднообразен. С времето е възможно да се отчуждите, ако не вземете мерки.

Сбор 2
Рядко се карате и влизате в конфронтация. Разбирате се идеално и лесно отгатвате желанията на другия. Понякога си мислите, че ви липсва страст, но това не е толкова страшно. В отношенията ви има силно доверие, затова ревността и скандалите стоят далеч от вас.

Сбор 3
Силните чувства и емоции често водят до горещи скандали. Връзката ви се крепи на дива страст и химия помежду ви. Ако не откриете и други неща, освен секса, които да ви свързват, ще имате проблеми в дългосрочен план. Открийте повече общи интереси и правете повече неща заедно, за да се сближите емоционално.

Сбор 4
Твърде различни сте в много отношения и това поставя връзката ви на изпитание ежедневно. Нужна не е не само силна любов, но и много компромиси и мъдрост, за да останете заедно. Готови ли сте на жертви и търпение обаче, ще постигнете хармонична връзка.

Сбор 5
Сякаш сте родени един за друг! Разбирате се само от един поглед, включително и в леглото. Радвате се на хубава и емоционална връзка и то без да полагате много усилия. Всичко при вас се нарежда от само себе си плавно и с лекота. Само не обръщайте внимание на завистниците, които се опитват да повлияят на връзката ви.

Сбор 6
На моменти се съмнявате дали сте подходящи един за друг. Причината за съмненията ви са рутината и скуката. Във важните моменти, обаче, си давате сметка, че чувствата ви са изключително силни и можете да разчитате един на друг. Имате силна хармония, с която малко двойки могат да се похвалят.

Сбор 7
И двамата сте силни характери с желание за надмощие. Всеки от вас иска да наложи мнението си и да стане на неговото. В началото това е интересно и завладяващо, но с времето ви уморява. Необходимо е да работите над отношенията си, за да можете да живеете заедно. Егото и гордостта често ви пречат да бъдеще щастливи.

Сбор 8
Егоизмът заплашва връзката ви, но може да бъде преодолян. Поставяйте се по-често на мястото на другия и се опитайте да разберете какво го тревожи, какво мисли и какво иска. Няма смисъл да показвате надмощие в отношенията ви. Липсва и достатъчна комуникация, което вече е проблем за една връзка. Говорете за важните неща и най-важното – изслушвайте се!

Сбор 9
Страст, любов, секс – имате буквално всичко в големи дози! Връзката ви е емоционална, изпепеляваща и наситена със събития. Понякога ви се струва, че не можете да обичате по-силно. За съжаление ревността често поставя любовта ви на изпитание и води до конфликти и скандали. Нужно ви е повече доверие и вяра!