Сайтът Beagle Street разкри къде се крие щастието на успешната връзка. Отговорът е много прост - просто трябва да следвате 9 прости правила:

1. Никога не взимайте любимите си хора за даденост

Макар и да прекарвате ежедневно достатъчно много време и да се обичате, никога не правете грешката да приемате партньора си за даденост. Не забравяйте да показвате на човека до вас какво означава присъствието му в живота ви.

2. Вярвайте в себе си

Ако вие не вярвате в себе си, няма как да накарате партньора си да вярва във вас! Дори и да изпаднете в момент на съмнение, спомнете си всичко, което ви прави отдаден на връзката ви, и се съсредоточете върху положителните емоции.  

3. Помнете кое е най-важното за вас

Макар и двойка, никога не забравяйте да имате свое лично пространство. Успешната връзка се гради именно на лично време за всеки един от партньорите, било то посветено на кариера, хоби, образование, тренировка или излизане с приятели. 

4. Истински важните неща идват най-трудно

Всяка връзка изисква усилия. И колкото и изтъркано да звучи, колкото повече общуват двама души помежду си, толкова по-лесно ще преминават през трудностите и толкова по-силна ще става връзката им.

5. Влагайте сърцето и душата си във всичко

Ако спрете да полагате усилия във връзката си, неусетно ще започнете да се отдалечавате, както емоционално, така и физически. 

6. Не бъдете злопаметни

Всеки бива разочарован в даден момент, но това не означава, че обидата трябва да се запомни и да се натяква при всеки удобен момент.

7. Не завиждайте за успеха на другия

Успехите на партньора ви са и ваши успехи! Запомнете това и вместо да се цупите или завиждате, ги превърнете в повод за радост и усмивка.

8. Опознайте и двете семейства

Именно по този начин ще успеете да се превърнете в едно голямо и задружно семейство. Гостувания, обяди, разходки, почивки - всичко това трябва да бъде както за едните родители, така и за тези на партньора ви. 

9. Подбирайте приятелите си разумно

По пътя на истинското щастие почти сигурно е, че ще се сблъскате с хора, които няма да си мислят най-доброто. Точно тези хора трябва да държите настрана! Опитайте да намерите истински и коректни приятели, които да ви помагат в трудни моменти, да се радват на успехите ви и да ви помагат с каквото могат, за да запазите връзката си.